Ο Διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί! Σας ευχαριστούμε πολύ!

Ηλίας Παλιουδάκης
«Μακεδονία των Θεών».
Τετάρτη 27 Μαρτίου, 20.30

Έχοντας στις αποσκευές του ένα πλούσιο βιογραφικό με τους μέντορες της κρητικής και έντεχνης- λαϊκής μουσικής σκηνής, ο ερμηνευτής Ηλίας Παλιουδάκης επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο του τραγούδι «Μακεδονία των Θεών».

Με την συνδρομή αγαπημένων του φίλων ερμηνευτών, το βράδυ της Τετάρτης 27 Μαρτίου στη μουσική σκηνή «Black Box Methodia» θα παρουσιάσει το νέο τραγούδι του, αλλά και θα ανακατέψει τους μύθους των τραγουδιών των σημαντικότερων συνθετών της ελληνικής μουσικής τραγουδοποιΐας. Μαζί του θα βρεθούν επί σκηνής οι Κώστας Τουρνάς, Σοφία Βόσσου, Παντελής Αμπαζής, Νάντια Καραγιάννη, Δημήτρης Λιόλιος, Στέλιος Μπικάκης, Πέτρος Ίμβριος, Πένυ Σκάρου και Χριστίνα Γκόλια.

«Αισθάνομαι βαθιά χαρά και συγκίνηση, που με την συνδρομή αγαπημένων φίλων μου θα φέρω στο φως το νέο μου παιδί, το τραγούδι μου «Μακεδονία των Θεών». Τους ευχαριστώ από καρδιάς για τη διάθεση να αγκαλιάσουν τη νέα μου μουσική προσπάθεια. Δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο από το να μοιράζεσαι με ανθρώπους που αγαπάς σημαντικές στιγμές σου», εξομολογείται ο ερμηνευτής.

Ώρα προσέλευσης: 20.30
Είσοδος ελεύθερη.

Πληροφορίες-κρατήσεις:

«Black Box Methodia»
Διεύθυνση: Αγίου Όρους 15, Βοτανικός.
(στάση μετρό «Κεραμεικός»)
Τηλ.: 210 3458605
screenshot_5

ΠΑΛΙΟΥΔΑΚΗΣafisa