ΣπύροςΠαρασκευάκος

Σάββατο 30 Νοεμβρίου

Ο Σπύρος Παρασκευάκος ύστερα από την περσινή σειρά παραστάσεων με τίτλο «RoomSessions:Tο δωμάτιο», μεταφέρεται για μία μοναδική παράσταση στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, στο Σύνταγμα, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου. Πάντοτε, με κύριο άξονα τα τραγούδια του από τη προσωπική του δισκογραφία ,τα ποιήματα του, τους μονολόγους του, καθώς και επιλεγμένες διασκευές που έχει επιλέξει να παρουσιάσει «διαφορετικά», ανακαλύπτοντας νέες πτυχές μέσα σε αυτές και συνομιλώντας, έτσι, με τους δημιουργούς που αγάπησε και υπήρξαν πρότυπο για εκείνον.

Σε μία βαθιά συναισθηματική συνθήκη, λοιπόν, το «RoomSessions: Thechurch» είναι μία πολύ προσωπική εξομολόγηση, σε ένα ταξίδι εξερεύνησης της πίστης και του έρωτατουέρωτα και της πίστης.

Συνοδοιπόροι του, η ηθοποιός Ιωάννα Λέκκα, και οι ερμηνευτές Σταύρος Νιφοράτος και Κατερίνα Παράσχου. Στις ενορχηστρώσεις μαζί με τον συνθέτη, ο ΙάσοναςΜαυρογεώργος, ο Αλέξης Στενάκηςστο κλαρινέτο και το σαξόφωνο και στα synths ο Αλέξανδρος Κούρος.

”Κάθε φορά πιάνω την ιστορία από το ίδιο σημείο. Από εκεί που τελειώνει. Τα ταξίδια μου ξεκινάνε ανάποδα. Θυμάμαι τις πλάτες όλων. Και βήμα – βήμα, επιστρέφω στο αρχικό σημείο επαφής. Στο πρώτο μας εκείνο βλέμμα. Τη στιγμή που γεννήθηκε η πίστη. Στη πρώτη σπίθα. Επιστρέφω στην αρχή των τραγουδιών μου, όπως γράφτηκαν,γυμνά και τα ξαναφτιάχνω απ΄ το μηδέν, για να τα μοιραστούμε ξανά. Πιάνο, κιθάρες, πνευστά και σύνθια. Η Ιωάννα, ο Σταύρος,η Κατερίνα, η μπάντα μου και εγώ,έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές ιστορίες. Σας περιμένουμε με αγωνία.”

Σπύρος Παρασκευάκος.

Ενορχηστρώσεις: ΙάσοναςΜαυρογεώργος, Σπύρος Παρασκευάκος

Συμμετέχουν:

Ερμηνευτές: Σταύρος Νιφοράτος, Κατερίνα Παράσχου

Αφήγηση: Ιωάννα Λέκκα

Κιθάρες: ΙάσοναςΜαυρογεώργος

Κλαρινέτο, σαξόφωνο: Αλέξης Στενάκης

Synths: Αλέξανδρος Κούρος

Info:

Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου, Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα

Έναρξη: 21:00

Εισιτήρια: 13€ (Προπώληση) – 15€ (Πόρτα)
Σημεία προπώλησης
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 7234 567
Online: www.ticketservices.gr

IMG_2745