Ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές του ελληνικού πενταγράμμου, ο Τόλης Βοσκόπουλος, καταχειροκροτήθηκε από το ενθουσιασμένο κοινό στον κατάμεστο χώρο του Gazi Theater στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης παράστασης «Μαριχουάνα Στοπ».

Η παρουσία του επί σκηνής προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και συνοδεύτηκε από έντονες επευφημίες, με τον αγαπημένο τραγουδιστή να απολαμβάνει τον ήχο του μπουζουκιού από τον μαέστρο Μανώλη Καραντίνη και να ερμηνεύει με την γνώριμη και ιδιαίτερη χροιά της φωνής του όλα τα τραγούδια που διάνθισαν το συγκεκριμένο μιούζικαλ, αλλά και δικά του κομμάτια που άφησαν εποχή.

Ανάμεσα στα τραγούδια που ακούστηκαν, ξεχώρισαν τα «Δεν με νοιάζει», «Μ΄ανάστησες καρδιά μου» και «Το φεγγάρι πάνωθέ μου» του Μίμη Πλέσσα σε στίχους Λευτέρη ΠαπαδόπουλουΠριν χαθεί το όνειρό μας» και «Μπορεί» σε μουσική του ιδίου και στίχους του Μίμη Θειόπουλου, καθώς και το «Αγωνία» του Γιώργου Ζαμπέτα σε στίχους Χαράλαμπου Βασιλειάδη.

Μια γεύση από την υποδοχή που επεφύλαξε ο κόσμος στον σπουδαίο αυτό καλλιτέχνη και την λαμπερή του εμφάνιση, μπορείτε να δείτε στα παρακάτω βίντεο: