ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Τα μηλαράkια της Apple Productions παρουσιάζουν το διδακτικό παραμύθι

“Στην χώρα τηςοδοντοστοιχούλας”

Η σκηνοθεσία – κείμενο και οι χορογραφίες είναι της Ανδριανής Μπαρτσώτα, η μουσική είναι του βραβευμένου μουσικοσυνθέτη Νίκου Ξένου και τα υπέροχα σκηνικά του υπερταλαντούχου Χρήστου Αναστασόπουλου.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο διδακτικό παραμύθι που θα ψυχαγωγήσει τα παιδιά με τη μουσική και τα τραγούδια του ενώ ταυτόχρονα θα ενημερώσει για την υγεία των δοντιών και θα μάθει τα παιδιά πως να φροντίζουν και να πλένουν τα δοντάκια τους με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο το θέατρο.

Στην παράσταση θα γνωρίσουμε:

την πριγκίπισσα Οδοντοστοιχούλα:
Δώρα Σταθοπούλου
τον πλακά τον πλακαντζή:
Νεκτάριο Δημητρακόπουλο
την Βασίλισσα Χρόνια Ουλίτιδα
&την Δόνα την Τερηδόνα: Ανδριανή Μπαρτσώτα
την Οδοντόβουρτσα – την Οδοντόπαστα:
ΜάριοΠλάτσικα& Ανδριανή Μπαρτσώτα
τον Ζαχαρούλη: Μάριο Πλιάτσικα
& τον φίλο μας τον Οδοντογιατρούλη: Νεκτάριο Δημητρακόπουλο

Μία μικρή περίληψη:

Η Οδοντοστοιχούλα είναι ένα χαρούμενο κορίτσι με κάτασπρα και υγιέστατα δοντάκια. Ο Πλακάς ο πιο πιστός εργάτης της χρόνιας Ουλίτιδας έρχεται για να την ξεγελάσει και να στρώσει την πλάκα του και την πέτρα στα κάτασπρα δοντάκια της. Για να πετύχει τον σκοπό του της χαρίζει γλυκά και ζαχαρωτά.

Η Οδοντόβουρτσα όμως και η Οδοντόπασταδύο αχώριστοι φίλοι προστατεύουν την Οδοντοστοιχούλα. Με τη βοήθεια των μικρών μας φίλων της καθαρίζουν τα δοντάκια ενώ κοιμάταικαι έτσι εξαφανίζουν για πάντα την ουλίτιδα! Η περιπέτεια όμως της οδοντοστοιχούλας μας δεν έχει τελειώσει.

Ο Ζαχαρούληςένας αστείος μάγειρας την επισκέπτεται για να της παραδώσει ένα δέμα με γλυκά από την ξακουστή κυρία του την Δόνα Τερηδόνακαι την προσκαλεί μάλιστα για δείπνο με αμέτρητα φαγητά και γλυκά! Η Οδοντοστοιχούλα ύστερα από το γλέντι, το χορό και τα γλυκά επιστρέφει στο παλατάκι της πολύ κουρασμένη. Εκεί συνειδητοποιεί ότι τα δοντάκια της είναι άρρωστα και μαυρισμένα!

Μάταια προσπαθεί να σωθεί. Η Δόνα Τερηδόνα έχει πια εγκατασταθεί για τα καλά στα δοντάκια της. Οι καλοί της φίλοι η Οδοντόβουρτσα και η Οδοντόπασταγια ακόμη μια φορά δεν θα την εγκαταλείψουν και θα καλέσουν αμέσως τον Οδοντογιατρούλη. Όμως αυτός θα χρειαστεί να της κάνει καθαρισμό και σφράγισμα. Η Οδοντοστοιχούλαμας θα τα καταφέρει αφού θα μάθει να πλένει και να φροντίζει τα δοντάκια της και θα μας χαρίσει το πιο μεγάλο και το πιο λαμπερό της χαμόγελο !!

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΗΧΟΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ :70 – 80 ΛΕΠΤΑ

ΠΟΤΕ; Κυριακή 26/06 στις 12:00

ΠΟΥ; Πολιτιστικό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης”
Κύπρου 68, Αργυρούπολη

τηλ. επικοινωνίας : 2111830557 – 6978649500

12940972_1109186569112697_1354263176_o -  Αντίγραφο - Αντίγραφο

ODONT FOTO 1