Εικαστικός εορταστικός Δεκέμβρης 2018.

ΟΚώστας Ευαγγελάτος, μετά την επιτυχία της ατομικής του τιμητικής έκθεσης «Ιδεομορφικές Συλλήψεις» 2010-18, που πραγματοποιήθηκε στο «Μουσείον Της Πόλεως Των Αθηνών-Ίδρυμα Βούρου-Ευταξία», ετοιμάζεται για την παρουσίαση-κυκλοφορία του νέου εικαστικού, συλλεκτικού ημερολογίου 2019. Το ημερολόγιο έχει τίτλο: «Τα ρόδα του κήπου», Costas Evangelatos-«The Roses», 19 χρόνια Σύγχρονη Πινακοθήκη «Villa Ροδόπη».

Από 2-8 Δεκεμβρίου 2018, συμμετέχει ως τιμώμενος καλλιτέχνης στην ομαδική έκθεση «Ιχνηλατώντας τα μονοπάτια της τέχνης», που διοργανώνει η ArtWay στη Galerie Δημιουργών, Χελιδονούς 28, Νέα Κηφισιά. Εγκαίνια την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 9 μ.μ.

artwayΣυμμετέχει επίσης, από 4-29 Δεκεμβρίου 2018 στην μεγάλη ομαδική έκθεση εικαστικών τεχνών «Μεσόγειος… Η Μεσόγειος μέσα από την ποίηση των λαών της», που διοργανώνει το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος (ΕΕΤΕ) στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Νεοκλασικό κτίριο παλαιού Ταχυδρομείου), Φίλωνος 29, Πειραιάς.

Η ζωγραφική του σύνθεση με τίτλο «Τριαντάφυλλα δακρύων» είναι εμπνευσμένη από ποιήματα του Παλαιστίνιου ποιητή Μαχμούντ Νταρουίς. Εγκαίνια την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 6.30 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη.
dekemvrios-2018-ikastiko-imerologio-kosta-evangelatou

eete-mesogios