«Χρόνος: Ροή- Στιγμή- Αποτύπωμα».
Ομαδική έκθεση φωτογραφίας.
Φωτογραφικός όμιλος «Πρίσμα».
Εγκαίνια: Σάββατο 5 Μαΐου- 20:30.
Διάρκεια: 30/04- 15/05/2018.
Ώρες λειτουργίας: 11:00- 21:00 (καθημερινά).
Booze: Basegallery & :Overview- Ikon.
Ελεύθερη είσοδος.

Το Βooze και ο φωτογραφικός όμιλος «Πρίσμα» σας προσκαλούν στην ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Χρόνος: Ροή- Στιγμή- Αποτύπωμα». Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 5 Μαΐου στις 20:30 και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη 15 Μαΐου 2018.

«H δύναμη του φωτογραφικού ενστίκτου που με μόνο εργαλείο τον φωτογραφικό φακό απαθανατίζει ένα χωροχρονικό γεγονός».

basileioyΗ έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει το Αθλητικό Επιστημονικό Πολιτιστικό σωματείο ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ. μέσω του φωτογραφικού του ομίλου «Πρίσμα» πραγματεύεται ακριβώς αυτήν την διαπίστωση. Ο χρόνος ως κινητή εικόνα της αιωνιότητας ή ως αριθμός της κινήσεως κατά το πριν και μετά ενυπάρχει αμετάβλητος στον συνεχώς μεταβαλλόμενο τρισδιάστατο χώρο. Ως έννοια είναι σύμφυτος με τον άνθρωπο χωρίς παράδοξα και αυταπάτες, αλλά γεμάτος από σχετικότητες και ιδανικές οπτικές απεικονίσεις.

Η ροή αποτυπώνεται με μια σειρά από φωτογραφίες μακράς έκθεσης (long exposure). Το πάγωμα αφήνει τη φαντασία να καλπάσει με λήψεις υψηλής ταχύτητας, ενώ το αποτύπωμα προκαλεί τη δημιουργικότητα του φωτογράφου να αποδώσει μέσα από σειρά φωτογραφιών τη διαδρομή- διαδοχή του χρόνου. Από γενιά σε γενιά, από τα υλικά στην κατασκευή, από τον ανθό στον καρπό, από τη γέννηση στο θάνατο, από το τώρα στο μέλλον… απαθανατίζουμε στιγμές στην μνήμη!

Οργανωτική επιτροπή.

Συμμετοχές:

Αναγνωστοπούλου Ιωάννα, Βασιλείου Γεώργιος, Γαβαλάς Σταύρος, Κωνσταντινίδη Έβελιν, Μεταξά Μαρία, Μεταξάς Μιχάλης, Οικονομίδης Κώστας, Πυλαρινού Στέλλα, Σαπνάς Ιωάννης, Σίμος Νικόλαος, Τζέμ Ζίχρ Γεώργιος, Τσάκαλος Θάνος, Χαχλιούτης Αλέξανδρος.

screenshot_2Booze Cooperativa
Κολοκοτρώνη 57- Αθήνα, 10560
Email: booze.crossteam@gmail.com
Tel.: +30 211 4053 733
Site: www.boozecooperativa.com
screenshot_1

afisa_ekthesi_fwtografias_xronos