Η χαρισματική Παυλίνα Βουλγαράκη ξεπερνά για ακόμη μία φορά τον ήδη υψηλό πήχη που έχει θέσει στον εαυτό της και μας παρουσίασε χθες το νέο της μουσικό αριστούργημα με τίτλο “Ενικός” σε μουσική του καταξιωμένου δημιουργού και ερμηνευτή Γιώργου Σαμπάνη, σε στίχους του ταλαντούχου Αντώνη Παππά και την σκηνοθεσία έκανε ο εκπληκτικός Δημήτρης Γκάνιος.

ΟΕνικός” είναι το 6ο κατά σειρά single από το νέο άλμπουμ της χαρισματικής ερμηνεύτριας και δημιουργού Παυλίνας Βουλγαράκη, το οποίο έκανε πρεμιέρα χθες Παρασκευή 26/3 σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη, σε στίχους του Αντώνη Παππά και σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Γκάνιου. Το νέο τραγούδι της Παυλίνας Βουλγαράκη μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι όσους ανθρώπους και να έχουμε κοντά μας, δίπλα μας, όσες παρέες και να μας περιβάλλουν, στην ουσία είμαστε μόνοι μας… μόνοι κάνουμε τα σωστά μας, μόνοι κάνουμε τα λάθη μας, μόνοι παίρνουμε τις αποφάσεις και κάνουμε τις επιλογές μας, έχοντας πάντα σύμμαχό, αλλά και εχθρό τον ίδιο μας τον εαυτό.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη ήρθε για να αφήσει το ισχυρό και βαθύ καλλιτεχνικό της αποτύπωμα στην ελληνική μουσική σκηνή.

New Movie (21).Movie_Snapshot

Ο Γιώργος Σαμπάνης για ακόμη μία φορά αποδεικνύει τις μοναδικές ικανότητές του ως δημιουργός και έχει γράψει μία υπέροχη δυναμική μπαλάντα, όπου με τους εκπληκτικούς στίχους του Αντώνη Παππά και την αισθαντική φωνή της Παυλίνας Βουλγαράκη απογειώνουν το τραγούδι. Ο Δημήτρης Γκάνιος έχει δημιουργήσει και σκηνοθετήσει ένα απόλυτα ατμοσφαιρικό βιντεοκλίπ, το πρώτο για τα ελληνικά δεδομένα σε φορμάτ 8Κ ULTRA HD (υπερυψηλής ανάλυσης & ευκρίνειας). Η τεχνική του στα εφέ μεταμόρφωσης και η καλλιτεχνική αισθητική του είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Με την σκηνοθετική καθοδήγηση του Δημήτρη Γκάνιου, η Παυλίνα Βουλγαράκη συναντά τον εαυτό της σε διαφορετικές ηλικίες και στιγμές, από το παιδί μέχρι την ηλικιωμένη γυναίκα, όπου και συνειδητοποιεί ότι τελικά στην ζωή είμαστε μόνοι και από εμάς εξαρτώνται τα πάντα!

New Movie (19).Movie_Snapshot

Με την σκηνοθετική καθοδήγηση του Δημήτρη Γκάνιου, η Παυλίνα Βουλγαράκη συναντά τον εαυτό της σε διαφορετικές ηλικίες και στιγμές, από το παιδί μέχρι την ηλικιωμένη γυναίκα, όπου και συνειδητοποιεί ότι τελικά στην ζωή είμαστε μόνοι και από εμάς εξαρτώνται τα πάντα! Η εσωτερική μας δύναμη και το φως που έχουμε όλοι μέσα μας, είναι αυτό που κατευθύνει τις αποφάσεις μας και καθοδηγεί τη ζωή μας.

Όλα τελικά είναι μία παρτίδα σκάκι που μόνο αν νικήσουμε σε αυτή την παρτίδα τον φοβισμένο εαυτό μας και τις ανασφάλειές μας, τότε θα κερδίσουμε την παρτίδα της Ζωής!!!

New Movie (23).Movie_Snapshot

Σε όλο το βιντεοκλίπ βλέπουμε την ηρωίδα (Παυλίνα Βουλγαράκη) να είναι μόνη… να αναπολεί τις στιγμές της… στιγμές από έναν έρωτα χαμένο… στιγμές ευχάριστες… στιγμές δυσάρεστες… στιγμές ερωτευμένης… στιγμές μοναξιάς, στιγμές σημαντικές… βγαλμένες από τα κομμάτια της ζωής της. Ως νεαρή την βλέπουμε να ελπίζει, να τραγουδάει, να χορεύει, να κλαίει, να ουρλιάζει… να αναπολεί και να προσδοκεί το “εμείς”, αλλά με το πέρασμα των χρόνων, όντας πλέον ηλικιωμένη, κάπου εκεί έρχεται η συνειδητοποίηση του “εγώ”… ότι δηλαδή όλα εξαρτώνται από εμάς και όταν είμαστε καλά μέσα μας, καλά με τον εαυτό μας, τότε όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο στη ζωή μας. Όλα τελικά είναι μία παρτίδα σκάκι που μόνο αν νικήσουμε σε αυτή την παρτίδα τον φοβισμένο εαυτό μας και τις ανασφάλειές μας, τότε θα κερδίσουμε την παρτίδα της Ζωής!!!

Πόσο πονά ο ενικός,
όταν χρόνια μιλούσα για δύο!
Είναι πολύς ο καιρός
και βαρύ το φορτίο…
Πώς μου το κάνεις αυτό;!
με το “ένα” που μου ‘χεις χρεώσει;
Απ’ το “εμείς” στο “εγώ”
ανελέητη πτώση!

New Movie (25).Movie_Snapshot

Ταυτότητα Βιντεοκλίπ:

Μουσική: Γιώργος Σαμπάνης
Στίχοι: Αντώνης Παππάς
Music produced and arranged by Soumka
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Γκάνιος
Επιμέλεια: Μιχάλης Παπανικολάου
Production Coordinator: Ju Stamatakis
Furniture decor and design: Dionisis Voulgarakis
Dop: Giorgos Papandrikopoulos
Steadicam: Giorgos Grammatikos and Nikos Tzavaras
Steady cam assistant: Loukas Kontofryos
Coloring: Manthos Sardis
Gaffer: Alexis Lountzis
Gaffer: Miltos Stoli
Follow focus: Giannis Vikias
Makeup: Sofia Kossada
Styling: Stefanos Zaousis
Ηχογράφηση & Μίξη: Soumka
Keyboards: Soumka
Κιθάρες: Γιώργος Σαμπάνης & Χρήστος Αβδελάς
Φωνητικά: Krida
Mastering: Ανέστης Ψαραδακος Athens Mastering

New Movie (24).Movie_Snapshot

Screenshot_5