Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η live performance της Pavlina Styl με τίτλο “Sidewalks de la rue Pigalle” στη μουσική σκηνή του El Convento Del Arte

Το kallitexnes.gr παραβρέθηκε στην τελευταία μουσική παράσταση για αυτή τη σεζόν στο EL CONVENTO DEL ARTE, που μας παρουσίασε η περφόρμερ Pavlina Styl με την εξαμελή ορχήστρα της. Για μία ακόμη φορά, η Παυλίνα Στυλιανού – Pavlina Styl μας παρέσυρε σε ένα μουσικό ταξίδι στους δρόμους του Παρισιού, του Βερολίνου, το Άμστερνταμ, την Ιταλία, την Ελλάδα, μέσα από αγαπημένα κομμάτια και πρωτότυπες ενορχηστρώσεις του διεθνούς και Ελληνικού ρεπερτορίου, αλλά και με τραγούδια από γνωστές ταινίες μας σημάδεψαν.

img_4701

Η Pavlina Styl μέσα από την μοναδική ερμηνεία της και αισθαντική φωνή της, δημιούργησε μία άκρως ερωτική και ρομαντική ατμόσφαιρα, παρασύρωντας για ακόμη μια φορά το κοινό, σε μια δίωρη περιπλάνηση στιγμών και αναμνήσεων μέσα από τους ρυθμούς των J. Brel, E. Piaf, K.Weill, C. Porter, J.Κander, Nino Rota, Γ. Σπανού, Σ. Κραουνάκη κ.ά.

Το πρόγραμμα βασίστηκε κυρίως στο μουσικό θέατρο και τα καμπαρέ της Belle époque, με σουίνγκ – τζάζ στοιχεία, τάνγκο και βάλς.

Συντελεστές

Παυλίνα Στυλιανού (Pavlina Styl): φωνή

Χρίστος Θεοδώρου: πιάνο
Ανδρέας Μουρτζούκος (Saxelectro): σαξόφωνο
Aγγελική Ποτήρη: βιολί
Γιώτης Παρασκευαίδης: ηλεκτρική κιθάρα
Αντώνης Αρβανίτης: κοντραμπάσο
Ρόλη Γιαμοπούλου: ντραμς

 Επιμέλεια παραγωγής : Παυλίνα Στυλιανού

Facebook page: https://www.facebook.com/Παυλίνα-Στυλιανού-Pavlina-Styl-471372359699429/timeline/

Φωτογραφίες: Αποστόλης Βλάχος – Apostolis Vlachos

img_4370

img_4570

img_4785