Η Αθηνά Μανουκιάν μια εξαιρετική τραγουδίστρια, ένα πανέμορφο και λαμπερό κορίτσι, που αντιμετωπίζει την ζωή και το τραγούδι, με χαμόγελο και σοβαρότητα, μια καλλιτέχνης που σίγουρα έχει μέλλον, όπου φέτος θα εκπροσωπήσει την χώρα της Αρμενίας στην Eurovision με το τραγούδι  “Chains on You”… Παραχωρεί μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Kallitexnes.gr. Απολαύστε την.

Πείτε μου δύο λόγια για την συμμετοχή σας στην Eurovision με την χώρα της Αρμενίας…

Είναι μία απερίγραπτη εμπειρία που δε θα ξεχάσω ποτέ. Από τις πιο επαγγελματικές μου δουλειές, η ομάδα είναι τόσο υποστηρικτική και με πιστεύει έχοντας το ίδιο όραμα με εμένα. Και το πιο σημαντικό είναι ότι συμμετέχω με κάτι που έχω δημιουργήσει εγώ.

Πως προέκυψε αυτή η πρόταση;

Μόλις έμαθα για τον διαγωνισμό, δήλωσα συμμετοχή με ένα τραγούδι που έγραψα εγώ με τον παραγωγό μου DJ Paco (γράψαμε τη μουσική μαζί και τους στίχους εγώ) και έτσι μετά από κάποιο καιρό έμαθα πως είμαι στους 12 επικτρατέστερους. Και έτσι έγιναν όλα.

Πως νιώθετε που θα συμμετάσχετε σε έναν τέτοιο θεσμό;

Έχω απερίγραπτη χαρά. Γιατί είναι κάτι που το ήθελα πολύ καιρό. Και δούλεψα παραπάνω από σκληρά για να το καταφέρω.
Νομίζω πως γεννήθηκα με αυτό. Δε θυμάμαι να λέω ότι θα μου άρεσε να ασχοληθώ με το τραγούδι. Απλά ήρθε από μόνο του, υπήρξαν μόνο στιγμές που επιβεβαιωνόταν η λατρεία μου γι αυτό.

Πως νιώσατε όταν ανεβήκατε για πρώτη φορά στην σκηνή και ακούσατε κομμάτι σας
να παίζει στα ραδιόφωνα;

Ήταν όμορφο συναίσθημα. Ειδικά όταν ανεβαίνω στη σκηνή… Είναι η ζωή μου! Νιώθεις μία αναγνώριση γι αυτό που κάνεις και προσπαθείς.

thumbnail (2)

Μετράτε πάρα πολλές επιτυχημένες συνεργασίες-επιτυχίες. Μπορείτε να ξεχωρίσετε κάποια;

‘Όλες οι συνεργασίες μου έδωσαν πολλά διαφορετικά πράγματα να θυμάμαι. Και πολλές, πολλές εμπειρίες… Οπότε δε μπορώ να ξεχωρίσω. Όλες ήταν σημαντικές.

Τι είναι αυτό που νομίζετε ότι κάνει έναν καλλιτέχνη επιτυχημένο;

Η επιμονή, η σκληρή δουλειά και η σωστή διαχείριση. Πρέπει να ξέρεις να διαχειρίζεσαι σωστά το κάθε τί που σου συμβαίνει, γιατί αυτός ο χώρος έχει πολλές παγίδες που μπορεί να σε κάνουν να χάσεις τον εαυτό σου στο τέλος. Και αν συμβεί αυτό, η επιτυχία δεν έχει καμία απολύτως σημασία μετά.

Με ποιον καλλιτέχνη θα θέλατε να συνεργαστείτε και δεν έχετε συνεργαστεί ακόμα;

Ουυυ, (γέλια) Με πολλούς! Θέλω να κάνω όσες περισσότερες συνεργασίες μπορώ γιατί πιστεύω πως έτσι εξελίσσεσαι και γίνεσαι καλύτερος. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα όταν συνδυάζονται δύο καλλιτεχνικές ψυχές.

Ποιο είναι το μότο σας;

”Πίστεψε στο ακατόρθωτο, μόνο έτσι θα το πετύχεις”.

Ποια είναι τα ανεκπλήρωτα όνειρα που έχετε και θέλετε να τα κάνετε πραγματικότητα στο άμεσο μέλλον;

Το μεγάλο μου όνειρο είναι να αναγνωριστώ σαν καλλιτέχνης, κερδίζοντας την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου σε αυτό που κάνω και να μπορέσω να έχω μεγάλη δισκογραφία. Το θέλω πάρα πολύ.

Ποια είναι η εικόνα που έχετε από τα εφηβικά σας χρόνια που θυμάστε με νοσταλγία;

Είχα πολύ καλά και αγαπημένα εφηβικά χρόνια.Θυμάμαι στιγμές με οικογένεια συγγενείς, μικρές καθημερινές στιγμές, γιορτές. Απλές αλλά τόσο μεγάλες.

Τι θα θέλατε να πείτε κλείνοντας αυτή την συνέντευξη;

”Πίστεψε στο ακατόρθωτο, μόνο έτσι θα το πετύχεις”.

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός