Το καμπαρέ, από την Μπελ Επόκ και το μεσοπολεμικό Βερολίνο, μέχρι το Dark Cabaret (Μαύρο Καμπαρέ) ξαναζούν και βρίσκουν ένα φανατικό κοινό μέσα από την ιδιαίτερη χροιά και αισθαντική φωνή της Pavlina Styl, η οποία σε κάθε παράστασή της δημιουργεί μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα γεμάτη ένταση, πάθος και έρωτα!

Γράφει ο Νίκος Γινάργυρος

Η Pavlina Styl μας παρέσυρε για μία ακόμη βραδιά, σε ένα μουσικό ταξίδι πίσω στον χρόνο, σε μία άλλη εποχή, γεμάτη στο ερωτικό πάθος, στο ανέφικτο του έρωτα, στον πόνο, στην προδοσία, στο απαγορευμένο, στη διαφθορά μέσα από γνωστά θεατρικά τραγούδια, καμπαρέ και τζαζ διασκευές από διαχρονικά ακούσματα που όλοι αγαπήσαμε.

Αυτή τη φορά την απολαύσαμε στην μουσική της παράσταση με τίτλο: «Danser dans la Lumière» στο «Athenaeum- Κελάρι» στο Θησείο, κλείνοντας έτσι την σειρά των εμφανίσεών της για αυτή την καλλιτεχνική σεζόν, ταξιδεύοντάς μας για τελευταία φορά στους δρόμους του Παρισιού και του Βερολίνου, μέσα από swing cabaret, valse, tango και jazz ρυθμούς.

Η Pavlina Styl δεν είναι απλά μία ταλαντούχα ερμηνεύτρια, αλλά και μία εντυπωσιακή περφόρμερ, η οποία τα τελευταία χρόνια, μέσα από τις δεκάδες εμφανίσεις της, έχει δώσει το δικό της στίγμα και στύλ στην ελληνική Jazz σκηνή. Το καμπαρέ, από την Μπελ Επόκ και το μεσοπολεμικό Βερολίνο, μέχρι το Dark Cabaret (Μαύρο Καμπαρέ) ξαναζούν και βρίσκουν ένα φανατικό κοινό μέσα από την ιδιαίτερη χροιά και αισθαντική φωνή της Pavlina Styl, η οποία σε κάθε παράστασή της δημιουργεί μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα γεμάτη ένταση, πάθος και έρωτα!

33472221_10154774078362185_7213915976184627200_n

Πλαισιωμένη όπως πάντα από την εξαιρετική μπάντα της, τον Νίκο Καλαντζάκο στο πιάνο, τον Δημήτρη Καραγιάννη στο σαξόφωνο και τον Σεραφείμ Μπέλλο στα ντραμς, δημιούργησαν μία νοσταλγική και ρομαντική ατμόσφαιρα, όπου για δυο ώρες μας μάγεψαν μέσα από ένα πρόγραμμα γεμάτο μουσικές και συναισθηματικές αλλαγές, που σίγουρα θα θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Ακούσαμε τραγούδια των Jack Brel, Εdith Piaf, Μariene Dietrich, Κurt Weill, John Kander, αλλά και των δικών μας Σταμάτη Κραουνάκη, Γιάννη Σπανό, Ευανθία Ρεμπούτσικα και πολλών άλλων.
33594194_10154774078347185_8262804671278612480_nΤο kallitexnes.gr ήταν εκεί και κατέγραψε την βραδιά για τους αναγνώστες του!

Εμείς τι άλλο να ευχηθούμε;

Καλή επιτυχία και πάντα τόσο όμορφες και ποιοτικές παραστάσεις, που θα μας ταξιδεύουν κάθε φορά σε μονοπάτια νοσταλγικά και ρομαντικά!

Η Pavlina Styl δεν είναι απλά μία ταλαντούχα ερμηνεύτρια, αλλά και μία εντυπωσιακή περφόρμερ, η οποία τα τελευταία χρόνια, μέσα από τις δεκάδες εμφανίσεις της, έχει δώσει το δικό της στίγμα και στύλ στην ελληνική Jazz σκηνή.

 Λίγα λόγια για την Παυλίνα Στυλιανού

Γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου. Η ευκαιρία να ξεκινήσει τις σπουδές της, της δόθηκε στην Αγγλία, παράλληλα με τη φοίτησή της στο τμήμα Μedical Sciences Schooland Human Νutrition, στο Πανεπιστήμιο του Surrey-Guildford. Επιστρέφοντας στην Αθήνα παρακολούθησε μαθήματα κλασικού τραγουδιού με τη σοπράνο Μάιρα Μηλολιδάκη, τζαζ με την Έλλη Πασπαλά και κινησιολογίας με τη Φρόσω Κορρού. Έχει εμφανιστεί σε συναυλίες και περφόρμανς – τα πρόγραμμά της με τους τίτλους «Μουσικές Ακρότητες», «MiLorDs», «LesOmbresdelaRue», «Τα βήματα των χωρισμένων εραστών», “Doublevisage à l’extrême” σημείωσαν ιδιαίτερη επιτυχία συνεργαζόμενη με τους πιανίστες Μάνο Αθανασιάδη, Δημήτρη Καματερό, Mάνο Κιτσικόπουλο και με τζαζ μουσικά σύνολα, σε Αθήνα και Κύπρο, σε χώρους όπως το Faust Bar Theater, το Θέατρο Εliart, το Νομισματικό Μουσείο Aθηνών, το Θέατρο Βeton 7, το WhiteRabbit Ηall, LaSoiréedeVotanique, κ.ά. ερμηνεύοντας τραγούδια ρεπερτορίου Jazz-Cabaret.

Facebook page: https://www.facebook.com/Παυλίνα-Στυλιανού-Pavlina-Styl-471372359699429/timeline/

Ευχαριστούμε πολύ την Marizla PPd για τις φωτογραφίες που μας παραχώρησε.

32104647_10154745011792185_3463174985672032256_n-1