Κερδίστε διπλές προσκλήσεις, κάνοντας κλικ στην ένδειξη '+'

Ο Δημήτρης Νέγκας ξανά στο «Jazzpoint».
Παρασκευή 1 Μαρτίου.

Μετά την πρώτη του επιτυχημένη εμφάνιση στο «Jazzpoint», ο Δημήτρης Νέγκας την Παρασκευή 1 Μαρτίου θα επιστρέψει για άλλη μια μουσική συναυλία, για να μας τραγουδήσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα τραγούδια του από το πρώτο του ολοκληρωμένο album, το τελευταίο του single «Μια επιθυμία», το νέο του τραγούδι με τίτλο «Φίλα με» που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα από την 14music σαν digital single, επιλεγμένα τραγούδια από την ελληνική έντεχνη και ροκ σκηνή, αλλά και πρωτότυπες διασκευές κλασσικών αγαπημένων τραγουδιών.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Νέγκα:

Τραγουδοποιός και ερμηνευτής, ο Δημήτρης Νέγκας μας συστήθηκε μουσικά με την κυκλοφορία του πρώτου του single «Χείμαρρος» και λίγο αργότερα με το «Κοπέλες». Με δύο πρώτα «δείγματα γραφής» που απέκτησαν γρήγορα κοινό και έγιναν ραδιοφωνικές επιτυχίες, συνεχίζει παρουσιάζοντας ολοκληρωμένο το πρώτο του album με τίτλο «Ταξίδι… στο άγνωστο παρόν».

Πρόκειται για ένα cd που συμπεριλαμβάνει εκτός από τον «Χείμαρρο» και τις «Κοπέλες», επτά καινούρια υπέροχα τραγούδια τα οποία ποικίλουν θεματικά, ενορχηστρωτικά και σε ενέργεια. Συναντάμε τραγούδια ερωτικά («Νότα», «Δικό μου το λάθος», «Την καρδιά μου σου χαρίζω»), αλλά και κάποια με υπαρξιακές και πολιτικές προεκτάσεις («Ελεύθερος θα πει», «Ποιος είμαι», «Δεν ξέρω τίποτα»). Η μουσική και οι στίχοι ανήκουν στον ίδιο και συνολικά το άλμπουμ μας ταξιδεύει σε πρωτόγνωρα μουσικά μονοπάτια, με όχημα την ευαίσθητη ερμηνεία του Δημήτρη Νέγκα.

Όπως λέει κι ο ίδιος στο εισαγωγικό του σημείωμα: «Το τραγούδι μέσα από τη δική μου ματιά, είναι όχημα συναισθημάτων και μυστική σχέση ανάμεσα στον πομπό και τον τελικό αποδέκτη. Από την στιγμή της γέννησής του όμως, συμπεριφέρεται σαν αυτόνομη οντότητα και δεν ανήκει σε κανέναν. Γοητεύει, συγκινεί… αγγίζει ή εκφράζει τις ψυχές μας τόσο βαθιά, όσο οι πιο δυνατοί μας δεσμοί ίσως με αυτόν τον κόσμο. Τέτοια θα ήθελα να είναι και η επιρροή των «δικών» μου τραγουδιών… να γίνουν δικά σας…»

Τελευταίο single: https://www.astrafm.gr/2018/08/11/δημητρης-νέγκας-μία-επιθυμία-dimitris-negkas-mia-epithimia-official/

Δισκογραφία στο YouTube: https://www.youtube.com/playlist?list=PL6iN4czyF05Vy0FxPNm2wRADS1FCOtOPv

Live videos στο YouTube: https://www.youtube.com/playlist?list=PL6iN4czyF05US3zkYGyj78G0NA84VOTt3

Τον συνοδεύουν οι μουσικοί:

Stavros Van der Wilt: πλήκτρα
Παύλος Μοναστηριώτης: ντραμς
Νίκος Σβάνας: μπάσο
Μιχάλης Κυδωνάκης: κιθάρα

Πληροφορίες:

Παρασκευή 01 Μαρτίου 2019.
Doors open: 22:00
The show begins: 23:00

Τιμές:

Είσοδος: 6€
Ποτό: 7€
Κρασί: 6€
Μπύρα: 6€
Μπουκάλι: από 30€

Προπώληση εισιτηρίων viva.gr

screenshot_8«Jazz Point»
Ακαδημίας 18, Σύνταγμα.
Phone: 2109803398
Mob.: 6942022500 (booking)
https://www.facebook.com/JAZZ-POINT-102658879853966/

Μέλος του Αθηνόραμα club.

24ωρο συνεργαζόμενο parking (parking Zalokosta-κλειστό) Κριεζώτου και Ζαλοκώστα 8, με 30% έκπτωση τις ώρες του live.