Το «Dominion» έρχεται στην Αθήνα 30 & 31 Μαρτίου στις 19:00 στο Θέατρο 104

«Κανείς δεν είναι φυσιολογικός. Το φυσιολογικό δεν είναι φυσιολογικό! Μπορεί άραγε κανείς να αγαπά και να πονά την ίδια στιγμή; Γιατί η αμφισβήτηση της αγάπης απουσιάζει σήμερα από τις δυτικές κοινωνίες;»

Ένα ψυχόδραμα 90 λεπτών που περιστρέφεται αριστοτεχνικά γύρω από την σεξουαλική ηθική, την αγάπη, το πάθος, την οικειότητα και την πολιτική. Ένα ζευγάρι, η κυριαρχία και μια τραγελαφική παρομοίωση της σχέσης με πεδίο μάχης.

Πρόκειται για μια αγγλόφωνη παράσταση που δημιουργήθηκε από την θεατρική εταιρία «The Young Quill» και απαρτίζεται από αριστούχους φοιτητές του πανεπιστημίου Royal Central School of Speech and Drama του Λονδίνου. Γραμμένο από την πένα του βραβευμένου (The Other Prize in playwriting) νέου συγγραφέα Gregory Forrest και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της ελληνίδας Αικατερίνης Παπαγεωργίου, που είναι και υπεύθυνη για τη  «The Young Quill», μία παράσταση, η οποία ξεκίνησε την πορεία της στο Groundlings Theatre του Portsmouth και έρχεται στην Αθήνα 30 & 31 Μαρτίου στις 19:00 στο Θέατρο 104!

Το «Dominion» είναι από τις λίγες παραστάσεις που θέτει την αιγίδα του το Royal Central School of Speech and Drama του Λονδίνου- University of London, το πρώτο, σύμφωνα με αξιολόγηση του Βρετανικού Υπουργείου Παιδείας, Πανεπιστήμιο για θεατρικές σπουδές και υποκριτική στην Αγγλία με πορεία πάνω από 100 χρόνια.

Με προσοχή στη λεπτομέρεια και ζητήματα που απασχολούν τον καθένα κινείται διακριτικά πάνω σε λεπτές γραμμές και παρότι την παράσταση μπορούν να παρακολουθήσουν νέοι άνω των 16 χρόνων, δεν παρουσιάζει γυμνό, αλλά την αλήθεια γυμνή μέσα από ένα αριστοτεχνικό παιχνίδι λέξεων και κινήσεων που γεννά ερωτήματα και αισθήματα!

Πρωταγωνιστούν: Carley Dawson & Stevie Williams
Σκηνοθεσία: Αικατερίνη Παπαγεωργίου
Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Παραγωγή:screenshot_1Χορηγοί επικοινωνίας:
screenshot_2

screenshot_3
posterdominion