Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στο Πεκίνο!
Η ομάδα του Τζάκι Τσαν έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Long Yun Kung Fu Troupe
«Kung Fu Warriors»
Ένα υπερθέαμα του θρύλου των πολεμικών τεχνών.
Παρασκευή 30 Νοεμβρίου με Κυριακή 2 Δεκεμβρίου
στο Christmas Theater.
Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου (Βεΐκου).

Μετά από δεκάδες ταινίες που τον καθιέρωσαν σαν το μεγαλύτερο ίσως σταρ ταινιών πολεμικών τεχνών, ο Τζάκι Τσαν που έλαβε το 2016 το «τιμητικό» Oscar για τα «εξαιρετικά επιτεύγματά του» έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Δημιούργησε την δική του ομάδα με πολεμιστές Κουνγκ Φου. Πρόκειται για την ομάδα Jackie Chan Long Yun Kung Fu Troupe, που έχει δάσκαλό της τον μεγάλο μύθο του Κουνγκ Φου!

Ευφυής δάσκαλος, αλλά και αφοσιωμένο παιδί του σινεμά, στα 64 του χρόνια σήμερα ο Τζάκι Τσαν δεν είναι μόνο ένας από τους πιο διάσημους Ασιάτες, αλλά και η ζωντανή απόδειξη για τη δύναμη της θέλησης, καθώς έκανε την πρώτη του ταινία στην ηλικία των οκτώ, έχοντας ήδη ως τότε συμμετάσχει σε περίπου τριάντα ταινίες πολεμικών τεχνών!

04-jackie-chanΌπως αναφέρει για την παράσταση «Μετά από 58 χρόνια στο Κουνγκ Φου που είναι η ζωή μου, ήρθε η στιγμή να δώσω στη νέα γενιά την σκυτάλη και την αγάπη μου για αυτή την μοναδική εμπειρία που όποιος την ζήσει, δεν θα την ξεχάσει ποτέ…»

Το Κουνγκ Φου στα Κινέζικα δεν σημαίνει να παλεύεις. Σημαίνει να πετύχεις την τελειότητα, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Η παράσταση «Kung Fu Warriors» ακολουθεί τις αρχαίες παραδόσεις και φιλοσοφίες που δείχνουν το μεγαλείο του Κινεζικού λαού.

Η θεωρία των πέντε στοιχείων (Νερό, Μέταλλο, Φωτιά, Γη, Ξύλο) δίνει την ζωή στο σύμπαν, αλλά και σε κάθε πλάσμα που θεωρείται μια μικρογραφία του σύμπαντος. Στην Κίνα αποτελεί σήμερα τον ακρογωνιαίο λίθο για πάρα πολλούς, αν όχι για όλους τους τομείς: Την ιατρική, τις πολεμικές τέχνες, την στρατηγική, την πολιτική, την αρχιτεκτονική, την καλλιγραφία, την ζωγραφική, κ.α.

01-jackie-chanΤα 5 στοιχεία ή κινήσεις βρίσκονται στην βάση όλων των πραγμάτων που συναπαρτίζουν τον κόσμο μας, άρα και εμάς. Αλλά κάθε στοιχείο έχει μια ιδιαίτερη ενέργεια σε σχέση με τα άλλα και κάθε ένα συμπληρώνει τα υπόλοιπα, ώστε να υπάρχει η ισορροπία στην δημιουργία. Η ιδιαίτερη ποιότητα κάθε στοιχείου και οι σχέσεις μεταξύ τους είναι που διατηρούν την τάξη.

Μέσα από αυτή την θεωρία, οι πολεμιστές Κουνγκ Φου του Τζάκι Τσαν θα μας παρουσιάσουν μια εντυπωσιακή παράσταση με εκπληκτικές εναέριες κινήσεις και όχι μόνο, έτσι όπως τις έχει διδάξει στη νέα γενιά ο μύθος του Κουνγκ Φου. Την παράσταση συμπληρώνουν μοναδικές βιντεοπροβολές σε μια εντυπωσιακή κινηματογραφική ατμόσφαιρα, που μόνο ο ίδιος μπορούσε να δημιουργήσει.

Ζήστε την μαγεία του Κουνγκ Φου από την ομάδα του θρύλου των ταινιών πολεμικών τεχνών, την ομάδα πολεμιστών Kung Fu του Τζάκι Τσαν που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

09-jackie-chanJackie Chan Long Yun Kung Fu Troupe.
Kung Fu Warriors.
Christmas Theater.
Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου (Βεΐκου).

Παραστάσεις:
Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στις 20.00
Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 20.00
Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 17.30

Τιμές εισιτηρίων:
Πλατεία και Κερκίδα (Θεατρικά καθίσματα)

VIP ζώνη: Κανονικό: 54 ευρώ, παιδικό: 27 ευρώ
Α’ ζώνη: Κανονικό: 44 ευρώ, παιδικό: 22 ευρώ
Β’ ζώνη: Κανονικό: 36 ευρώ, παιδικό: 18 ευρώ

Κερκίδα (Καθίσματα κερκίδας)
Γ’ ζώνη: Κανονικό: 26 ευρώ, παιδικόεφηβικόφοιτητικό65+ανέργωνπολυτέκνων: 13 ευρώ
Δ’ ζώνη: Κανονικό: 18 ευρώ, παιδικόεφηβικόφοιτητικό65+ανέργωνπολυτέκνων: 9 ευρώ
Ε’ ζώνη: Κανονικό: 10 ευρώ, παιδικόεφηβικόφοιτητικό65+ανέργωνπολυτέκνων: 5 ευρώ

Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια, πληροφορίες: 211 77 01 700.

Προπώληση εισιτηρίων: 211 77 01 700, www.viva.gr,  www.christmastheater.gr
07-jackie-chan

12-jackie-chan

jackiechan-1920x1080