ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ

(παιδικό θεατρικό έργο)

Η εταιρεία παραγωγής FKMB productionsπαρουσιάζει το παιδικό θεατρικό έργο “Το πηγάδι των ευχών” σε κείμενο-σκηνοθεσία Νεκτάριου Μπουτεράκου, στο θέατρο Αλκμήνη κάθε Κυριακή στις 12:30 από τις 12 Μαρτίου 2017.

Στόχος του έργου είναι να μυήσει τα παιδιά με την έννοια της αλήθειας σε όλες της τις εκφάνσεις αλλά και να θυμίσει στους γονείς πως τα παιδιά έχουν ανάγκη την ηθική καθοδήγησή τους. Επίσης το συγκεκριμένο έργο αγγίζει κι άλλες αξίες όπως τη φιλία, την ευθύνη, την υπευθυνότητα αλλά και τις συνέπειες των πράξεών μας.

Αγαπημένοι ήρωες των παραμυθιών θα ζωντανέψουν στη σκηνή με τους παρακάτω ηθοποιούς αλφαβητικά:

Περίληψη

Τέσσερεις ήρωες των παραμυθιών, ο Πίτερ Παν, η Άριελ, η Χιονάτη και ο Πινόκιο, βρίσκονται ξαφνικά στην καρδιά ενός πυκνού δάσους, μπροστά από ένα πηγάδι. Και τους τέσσερεις τούς συναντάμε κάποια χρόνια μετά από τις γνωστές ιστορίες τους. Έχουν όμως αλλάξει. Και οι τέσσερεις έχουν τον αντίθετο χαρακτήρα από τον γνωστό των παραμυθιών. Ο άλλοτε σκανταλιάρης Πίτερ Παν έχει χάσει την παιδικότητά του. Η ευαίσθητη Άριελ έχει γίνει πιο σκληρή και πληγωμένη. Η καλοκάγαθη Χιονάτη μοιάζει πλέον με την κακιά Βασίλισσα και ο ψευτράκος Πινόκιο είναι ένα μελαγχολικό, δυσκίνητο αγόρι. Στόχος και των τεσσάρων ηρώων είναι να ξαναβρούν τον εαυτό τους. Το μονοπάτι για να το καταφέρουν όμως είναι μόνο ένα. Το μονοπάτι της αλήθειας. Κι ο μοναδικός τρόπος είναι να κάνουν μια ευχή στο πηγάδι. Χρειάζονται τέσσερα νομίσματα αλλά βρίσκουν μονάχα ένα. Ποιος θα κάνει την ευχή και τι θα απογίνουν οι υπόλοιποι τρεις;

Ένα διαδραστικό παιδικό έργο με πολύ μουσική αλλά και εκπλήξεις για τα μικρά αλλά και τα μεγάλα παιδιά.

Συντελεστές

Χάρης Κορνάρος (διπλή διανομή)
Φιλίνη Παναγιωτοπούλου
Σωκράτης Ρωμανίδης
Μαρία Στάβαρη
Τάσος Φόης

Συγγραφή έργου – Σκηνοθεσία: Νεκτάριος Μπουτεράκος
Μουσική: Γιάννης Οικονόμου
Παραγωγή: FKMB productions

 Πληροφορίες για την παράσταση

Θέατρο Αλκμήνη

Αλκμήνης 8-12, Γκάζι
Τηλ: 2103428650
Email: info@theatro.gr
www.theatro.gr
www.mcf.gr

Παραστάσεις: κάθε Κυριακή στις 12:30 από τις 12 Μαρτίου 2017
Εισιτήρια: γενική είσοδος 8€, μέσω viva.gr 6€ και groups 4 €.

17200463_10210891948908024_747937664_o