Θρίαμβος στα βραβεία «Προσωπικότητες 2019».

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά. Πάνω από 800 άτομα βρέθηκαν εκεί, για να χειροκροτήσουν τα 11 άτομα που βραβεύτηκαν σε διάφορους τομείς. Το πρόγραμμα παρουσίασαν ο καθηγητής-οικονομολόγος Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης και η σχεδιάστρια μόδας Αθηνά Τρανούλη που έκλεψε την παράσταση στο νέο της ρόλο ως παρουσιάστρια, κάνοντας την οικογένεια της να χαίρεται για την Αθηνά!

Ακούραστος ο πρόεδρος Δημήτρης Μουζακίτης, μετά τον χαιρετισμό του έτρεχε δεξιά και αριστερά για να καλύπτει κανένα τυχόν λάθος και να αντικαθιστά-αν χρειαζόταν-κάποιους που είχαν αργήσει. Η τελετή ξεκίνησε με ένα βίντεο με την Κέρκυρα και ακολούθησε η τελετή έναρξης με την κερκυραϊκή χορωδία της Κερκυραϊκής εστίας Αθηνών «Ιόνιες φωνές» και αμέσως ο τραγουδιστής-ηθοποιός Χρήστος Κάλοου.

Βραβεύτηκαν με το κρυφό μεγάλο βραβείο οι εξής: Αλέξανδρος Παρίσης-Δήμαρχος Κεφαλονιάς και η νέα σκηνοθέτης Βάσια Αργέντη για το έργο «Νούρα, ένα πένθιμο μπλουζ». Τιμήθηκαν επίσης ο Γιάννης Σμαραγδής, ο δρ. Ευθύμης Λέκκας, η «Κιβωτός του Κόσμου», ο Γιώργος Μαραγκός-Δήμαρχος Σύρου, ο επιχειρηματίας Ευάγγελος Οικονόμου, ο Βασίλης Σαλέας, ο ιδιωτικός ερευνητής Γεώργιος Τσούκαλης, ο Βασίλης Σιώκος και ο Μιχάλης Κόκκινος.

230Παραβρέθηκαν ο Μίμης Πλέσσας με την σύζυγό του Λουκίλα, ο βουλευτής Κώστας Κατσαφάδος, ο Σπύρος Σπυρίδων, η Νίκη Παπαθεοχάρη, οι δήμαρχοι Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, Αίγινας Δημήτρης Μούρτζης, Νικαίας-Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, οι δήμαρχοι Ύδρας Κώστας Αναστόπουλος, Γιώργος Καλούδης-πρόεδρος Δ.Σ Κέρκυρας, Μεθάνων Παναγιώτης Λάμπρου, πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κροκίδης, η πρόεδρος του συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, ο Αντώνης Αντωνιάδης, οι ηθοποιοί Μαίρη Βιδάλη, Βίβιαν Ιωάννου, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, Γιάννης Χαντέλης, Μανώλης Ιωνάς, Πωλίνα Γκιωνάκη, Τέτα Καμπουρέλη με τον επιχειρηματία Βασίλη Γκουρούση, Δημήτρης Αγγελόπουλος, Γεωργία Σιακαβάρα, Βάσια Παναγοπούλου, η τραγουδίστρια και σύνθετης Νένα Βενετσάνου, Μανώλης Γεραπετρίτης, πρόεδροι πολιτιστικών και επαγγελματικών φορέων, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, καθώς και υποψήφιοι, ο σχεδιαστής μόδας Θοδωρής Τρανούλης, ο Πέτρος Βιολάκης, ο Τάσος Τρανούλης και πολλοί άλλοι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών.

Τραγούδησαν η Λένα Αλκαίου, ο Γιάννης Πετρόπουλος, ο Ανδρέας Καρανίκας, η Μαρία Παπαγεωργίου, ο Μαυρίκιος Μαυρίκιου, ο Μάκης Ψαραδέλλης και η Ιωάννα Βλάχου. Τέλος, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Την μουσική επιμέλεια είχε ο μαέστρος Νίκος Κούρος. Μετά την εκδήλωση διασκέδασαν σε γνωστό κέντρο του Πειραιά.
097

083

6

7

21

14

163

245

3