Οι «ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ εν δράσει… », Νίκη Ρεπάνη, Βαλέριος Νατσκέμπια, Στέλλα Δεναξά, Νατάσσα Θάνου και Ζωή Φράγκου,

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ σε μια ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα στην παρουσίαση των παραμυθιών μας. την ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ και ώρα 17.00 μ.μ., στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ του ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (στάση μετρό Περιστέρι) { το αμφιθέατρο βρίσκεται εντός της καφετέριας ! }.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η Αντιδήμαρχος, κυρία Μαίρη Τσιώτα- Μάρκου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Περιστερίου.

Συντονισμός: Όλγα Αχειμάστου (ποιήτρια)

ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ : Ιωάννα Πέτσα (ηθοποιός), Βαλέριος Νατσκέμπια (Λυρικός Τενόρος, Ηθοποιός, Συγγραφέας), Στέλλα Δεναξά (συγγραφέας), Ζωή Φράγκου (συγγραφέας), Δέσποινα Χάλαρη (ηθοποιός).

ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ : α) τα παραμύθια της ΝΙΚΗΣ ΡΕΠΑΝΗ, «ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΣΤΕΡΙ», από την Δέσποινα Χάλαρη και «ΤΟ ΣΚΙΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΣ» απο τον ΒΑΛΕΡΙΟ ΝΑΤΣΚΕΜΠΙΑ β) τα παραμύθια της ΣΤΕΛΛΑΣ ΔΕΝΑΞΑ σε ανάγνωση τη ιδίας γ) το παραμύθι «Ο ΣΙΣΙΦΙΛ ΚΑΙ Η ΦΙΛΙΝΑ» του ΒΑΛΕΡΙΟΥ ΝΑΤΣΚΕΜΠΙΑ σε ανάγνωση του ιδίου, δ) τα παραμύθια της ΝΑΤΑΣΣΑΣ ΘΑΝΟΥ «ΚΑΛΑΝΤΑ ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΩΤΕΣ» και «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ» από την ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΤΣΑ, ε) το παραμύθι «ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» της ΖΩΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥ από το βιβλίο της «ΜΑΥΡΕΣ ΓΑΤΕΣ ΑΣΠΡΕΣ ΚΟΤΕΣ» σε ανάγνωση της ιδίας.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ – ΠΛΗΚΤΡΑ : Παντελής Γούσσας

ΤΡΑΓΟΥΔΙ : Νεφέλη Ευδοκία

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ! Σας περιμένουμε όλους με χαρά!