«Εμένα Ο Γιος Μου».
Μικρού μήκους ταινία του Χάρη Καραουλάνη.
Η ταινία «Εμένα ο γιος μου» την Δευτέρα στα Χανιά.

Ηταινία «Εμένα ο γιος μου» του Χάρη Καραουλάνη ύστερα από μία σειρά προβολών σε εγχώρια και διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ συνεχίζει το ταξίδι της. Επόμενος σταθμός τα Χανιά, όπου θα προβληθεί στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του 6ου διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου Χανίων την Δευτέρα 29/10.

Μια ταινία ανθρώπινη και ρεαλιστική, που συγκίνησε το κοινό στα φεστιβάλ όπου προβλήθηκε, καθώς αγγίζει ένα θέμα ευαίσθητο το οποίο μας θυμίζει ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και ότι τα πάντα μπορούν να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη.

Η ταινία μικρού μήκους «Εμένα ο γιος μου» αφού παρουσιάστηκε και βραβεύτηκε στο Bridges International Film Festival το 2016, συνεχίζει το ταξίδι της διανύοντας μια εξαιρετικά επιτυχημένη και μακρά πορεία στις οθόνες της Ελλάδας και του εξωτερικού (Ινδία, Ευρώπη, Αμερική), από την διεθνή της πρεμιέρα στην Κύπρο το 2016 έως και σήμερα.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Δημήτρης Χιωτέλλης.

Υπόθεση:

Ο Σπύρος βγάζει βόλτα στο πάρκο μια ηλικιωμένη κυρία με κινητικά προβλήματα. Η κυρία μιλάει ακατάπαυστα για τον γιο της. Όταν θα θελήσει αργότερα να του τηλεφωνήσει, θα ανακαλύψει ότι το κινητό της έχει κλαπεί.

«Our movie «My own Son» and I am calling it «ours» as we have embraced your little baby as much as you have loved and we are very proud to discover it and present it to the Indian audience. The movie was appreciated by the audience, the response was awesome.»

Shapath
Festival Director
Asian Film Centre

Η ταινία θα προβληθεί αυτή την Δευτέρα στο Πνευματικό κέντρο Χανίων στις 20:15 στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.

Είσοδος ελεύθερη.

still2Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Χάρης Καραουλάνης
Σενάριο: Δημήτρης Χιωτέλλης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Όλγα Αβραμίδου
Μουσική: Γιάννης Ανδρουλακάκης

Παίζουν οι: Αλεξάνδρα Βαρβεράκη, Χρήστος Κυριακός, Ελεάνα Γρηγορίου

Βοηθός σκηνοθέτη: Αντιγόνη Ρόζα 
Σκρίπτ: Λία Μυριδάκη
Βοηθοί εικονολήπτη: Δήμητρα Σιόντα, Βιβή Βλασταρά 
Μοντάζ-color correction: Βάσια Παπαηλίου 
Ηχοληψία-μιξάζ: Μιχάλης Μωρακέας
Βοηθός ηχολήπτη: Γεωργία Δαμίγου 
Β΄βοηθός ηχολήπτη: Στέλιος Ιωάννης Καπάνταης
Κοστούμια: Αφροδίτη Βαφειάδου
Φωτογράφος αφίσας-Backstage: Βιβή Βλασταρά 
Σχεδιασμός αφίσας: Μάνος Κακούρης
Οργάνωση παραγωγής: Χάρης Καραουλάνης, Αντιγόνη Ρόζα
Παραγωγή: Δημήτρης Καραουλάνης

Είδος: Κοινωνικό δράμα
Έτος: 2016
Διάρκεια: 7’
poster