Το Δ.Σ. και η επιτροπή της 36ης απονομής των Θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων, κοινοποιεί δημόσια τους καλλιτέχνες που θα τιμηθούν με τα ειδικά Έπαθλα των Θεατρικών Κορφιάτικων βραβείων 2016-2017 που είναι και τα οριστικά.

Η τελετή της απονομής θα πραγματοποιηθεί στο Ιστορικό ΘέατροΣόφια Βέμπο” στις 30 Οκτώβριου 2017 και ώρα 20.00 μ.μ. Οι καλλιτέχνες που τιμούνται φέτος με τα τιμητικά και ειδικά έπαθλα, αποδέχτηκαν την τιμητική διάκριση και θα παραστούν στην τελετή για να τα παραλάβουν.

2135371

Τιμητικό Νίκος Κούρκουλος“: Απονέμεται στην ηθοποιό Μάρω Κοντού για την προσφορά της στο θέατρο. Πέρσι, το βραβείο απονεμήθηκε στην ηθοποιό, Ζωή Λάσκαρη.

kontoy-7

Τιμητικό Ελένη Παπαδάκη: Απονέμεται στον ηθοποιό, Άγγελο Αντωνόπουλο για την προσφορά του στο θέατρο.

mmarx

Ειδικό Έπαθλο Κατίνας Παξινού: Απονέμεται στην ηθοποιό Δέσποινα Μπεμπεδέλη για την ερμηνεία της στο έργο “Φιλιώ Χαϊδεμένου“. Πέρσι, το έπαθλο δόθηκε στη νέα ηθοποιό, Δανάη Καλαχώρα.

maxresdefault

Ειδικό Έπαθλο Αλέξη Μινωτή: Απονέμεται στον σκηνοθέτη Κώστα Τσιάνο για την πρόσφορα του στο θέατρο. Πέρσι το βραβείο απονεμήθηκε στον σκηνοθέτη, Γιάννη Κακλέα.

124876789183_mrg

Ειδικό Έπαθλο Ρένα Βλαχοπούλου: Απονέμεται στην ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου για την προφορά της στο θέατρο. Πέρσι το βραβείο απονεμήθηκε στην ηθοποιό, Σμαράγδα Καρύδη.

stavropoulou

Ειδικό Έπαθλο Άννα Καλουτά: Απονέμεται στην ηθοποιό Κωνσταντίνα Σαραντοπούλου για την ερμηνεία της στο έργο “Βρώμικες ιστορίες“. Πέρσι το βραβείο απονεμήθηκε στην ηθοποιό, Αγορίτσα Οικονόμουγια.

sarantopoulou

Έτσι απλά και με μεγάλο σεβασμό στους ανθρώπους του θεάτρου, αποφασίστηκε να τιμηθούν, άνθρωποι του θεάτρου, εργάτες της υποκριτικής τέχνης για την προσφορά τους, για το χτες και το σήμερα χωρίς “φιλικές” αποφάσεις ή οικονομικά νταραβέρια.

Ευχαριστούμε αυτούς που μας στήριξαν και μας στηρίζουν και που μας άφησαν σαν κληρονομιά το όνομά τους στα βραβεία μας, αλλά και αυτούς που τα παραλαμβάνουν με αγάπη και συγκίνηση.

Καλή Ανάσταση στην οικονομικά “κρατούμενη” Ελλάδα και καλές θεατρικές παραστάσεις για το θεατρόφιλο κοινό. -Δήλωση πρόεδρου Δημήτρη Μουζακίτη