Αρμενικός Κυανούς Σταυρός- Bazaar Αγάπης.
Armenian Blue Cross.

Mε σύνθημα «Όλοι μαζί για το παιδί», ο Αρμενικός Κυανούς Σταυρός διοργανώνει και φέτος για 21η συνεχή χρονιά το Bazaar Αγάπης στην «Αίγλη» του Ζαππείου, την 1η Aπριλίου 2018, από τις 11π.μ. μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Στα 21 χρόνια της πορείας του, το Bazaar Αγάπης του Α.Κ.Σ. καθιερώθηκε σε θεσμό, όπου παρουσιάζεται η αρμενική γαστρονομική παράδοση.
Οι επισκέπτες του Bazaar έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν τα πεντανόστιμα και περιζήτητα πια αρμενικά παραδοσιακά προϊόντα και εκλεκτά εδέσματα, φτιαγμένα με μεράκιαπό τις εθελόντριες μέλη, προϊόντα και ποτά από την Αρμενία και μεγάλη ποικιλία πασχαλινών δώρων.
Τα έσοδα του Bazaar διατίθενται στα φιλανθρωπικά προγράμματα του Α.Κ.Σ. και την πραγματοποίηση των κοινωνικών και εκπαιδευτικών σκοπών του σωματείου, με επίκεντρο το παιδί.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας της Αρμενίας κυρίας Ρίτα Σαρκισιάν.
Ο Α.Κ.Σ. απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους όσους επιθυμούν για μιαν ακόμη φορά να συμβάλλουν με την παρουσία τους και να στηρίξουν ουσιαστικά και ηθικά την υλοποίηση του ανθρωπιστικού του έργου.
Ο Α.Κ.Σ. είναι ένα γυναικείο φιλανθρωπικό σωματείο με έντονο το αίσθημα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης. Ιδρύθηκε το 1924 και από τότε συνεχίζει άοκνα το κοινωνικό του έργο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειασθείτε, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Σωματείου.

κος Μπαμπογλιάν Οβίκ
τηλέφωνο: 2109574973
e-mail:arfgr@otenet.gr

Αρμενικός Κυανούς Σταυρός

img_7953

img_8006

img_7997

img_7987