«Διάδοχοι: Το Δάκρυ της Νεράιδας».
Αθήνα, Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, 18:30

Οι εκδόσεις «Πηγή» και η συγγραφέας Μαρία Μουστοπούλου, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου με τίτλο «Διάδοχοι: Το Δάκρυ της Νεράιδας». Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα θα μιλήσουν ο Θανάσης Βέμπος (συγγραφέας-ερευνητής), η Μαρία Μπακάρα (κοινωνιολόγος, reviewer στα sites Book City και Nikol’s Way) και η Αγγελίνα Παπαδημητρίου (φιλόλογος-επιμελήτρια, δασκάλα δημιουργικής γραφής).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο καφέ «Αίτιον»-Πολυχώρο Πολιτισμού, Τζιραίων 8, στην Αθήνα (στάση μετρό Ακρόπολη), την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στις 18:30.

Σας περιμένουμε!

Από το οπισθόφυλλο:

«Όσο ισχυρή και αν είναι η βασίλισσα,
ο στόχος είναι πάντα ο βασιλιάς».

Οι επιλογές της Λίνας συνοψίζονται σε δύο: να σηκώσει το βάρος του στέμματος ή να περάσει τη ζωή της κυνηγημένη. Παρά τις προσπάθειες του Αρθούρου να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, η προδοσία του Ντάνιελ και οι συνεχείς αποκαλύψεις δεν την αφήνουν να αποδεχτεί τη μαγική της ταυτότητα.

Την ίδια στιγμή, ο Ντάνιελ παλεύει με τους δικούς του φόβους και την αμφισβήτηση των ανθρώπων του, καθώς τα μυστικά του σχέδια καταρρέουν. Και ενώ εκείνος βυθίζεται στις εμμονές και τις αδυναμίες του, οι εχθροί του βρίσκουν την ευκαιρία να χτυπήσουν, βάζοντας στο στόχαστρο τη γυναίκα που αγαπά, αλλά και όλους όσους νοιάζεται.

Σε έναν κόσμο όπου η πίστη στους άρχοντες είναι η μεγαλύτερη αρετή, η Λίνα και ο Ντάνιελ ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους. Αντιμέτωποι με φίλους, εχθρούς, προφητείες και όρκους, πρέπει να βρουν την πίστη τους στον εαυτό τους, για μια ελπίδα να ορίσουν τη μοίρα τους. Γιατί αν οι άγγελοι βρίσκονται δίπλα μας, οι δαίμονες κρύβονται στον καθρέφτη.

Πιο ανατρεπτικό, πιο σκοτεινό, το δεύτερο μέρος της σειράς «Διάδοχοι» αποκαλύπτει την αληθινή όψη του μαγικού κόσμου και αποδεικνύει πως το παιχνίδι… μόλις άρχισε. Καταιγιστικό, γεμάτο μυστικά και ίντριγκες, «Το Δάκρυ της Νεράιδας» αναδεικνύει την εξέλιξη στην πένα της συγγραφέως και στρέφει το ενδιαφέρον του αναγνώστη πέρα από τον Ντάνιελ και τη Λίνα-χωρίς να τους αποκόψει, άλλωστε πάντα θα είναι η δική τους ιστορία-, φωτίζοντας ολόκληρο το περίτεχνο μαγικό τους σύμπαν.

Μαρία Μπακάρα,
Κοινωνιολόγος, reviewer στα site Book City και Nikol’s Way

Η συγγραφέας:

Η Μαρία Μουστοπούλου γεννήθηκε το 1992 στην Αθήνα, με καταγωγή από την Αίγυπτο και τον Πόντο. Σπούδασε στο τμήμα θεατρικών σπουδών του ΕΚΠΑ και ασχολήθηκε πολλά χρόνια με τον χορό, ώσπου αφοσιώθηκε στις ιστορίες που στοιχειώνουν το μυαλό της. Παρακολούθησε επιμορφωτικά προγράμματα στη δημιουργική γραφή και στην επιμέλεια και διόρθωση κειμένων, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε σπουδές στο τμήμα marketing του ΙΕΚ «Ακμή».

Ζει στις Αχαρνές και από το 2016 διδάσκει δημιουργική γραφή στο εργαστήρι Scripta Manent, σε συνεργασία με τις εκδόσεις iWrite. Είναι επιμελήτρια κειμένων, αρχισυντάκτρια στο διαδικτυακό περιοδικό Maxmag και διαχειρίστρια και αρθρογράφος στο λογοτεχνικό blog Moonlight Tales.

Το βιβλίο «Διάδοχοι: Το Δάκρυ της Νεράιδας» είναι το δεύτερο βιβλίο της και η συνέχεια της σειράς που ξεκίνησε με το «Διάδοχοι: Η πληγή του Δράκου» (εκδόσεις «Πηγή», 2015).

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της συγγραφέως:
www.mariamoustopoulou.gr

f2f3d2_fcbf07cd8ce546dc81276b332da82ea7mv2_d_3508_2480_s_4_2