Θέλετε να μάθετε πώς ένα τυχαίο γεγονός (συγκεκριμένα, ένα μικρό ατύχημα μέσα σε ένα λεωφορείο), γίνεται βιβλίο; Είστε περίεργοι ή περίεργες να πληροφορηθείτε πώς ένα  απλό συμβάν μπορεί να διατυπωθεί με 99+1 διαφορετικούς τρόπους;

Η συγγραφέας-δημοσιογράφος Μπάτσου Αγγέλικα, με χιούμορ και πρωτοτυπία, σας συστήνει το νέο της βιβλίο “Τάδε έφη όστις είδε” (εκδόσεις Quasimodo), σ’ έναν κόσμο όπου συναντιούνται 100 μοναδικοί. αφηγηματικοί και οπτικοί τρόποι παραλλαγής στο ίδιο θέμα!

Στον σύνδεσμο www.QuasimodoBooks.eu μπορείτε να λάβετε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πιο ρηξικέλευθο, επαναστατικό συγγραφικό εγχείρημα, για το οποίο πολλά λαμπρά, διάσημα μυαλά είπαν:

“Η λύση του δίσκου της Φαιστού σε αυτό το βιβλίο

είναι πιο συναρπαστική κι απ΄τον Κώδικα DaVinci”

Dan Brown

“Το πιο σοκαριστικό αποτέλεσμα ανάγνωσης αυτού του βιβλίου είναι

ότι τα είδα όλα. Πέταξα τα γυαλιά μου στον κάδο ανακύκλωσης”

Bill Gates

“Δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και το χιούμορ αυτού

του βιβλίου, αν και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος”

Albert Einstein

“Αν κοιτάξεις για πολλή ώρα αυτό το βιβλίο,

στο τέλος και αυτό το βιβλίο θα κοιτάξει εσένα”

Friedrich Nietzsche

“ Έν οίδα ότι ουδέν είδα”

Σωκράτης

Γνωρίστε (λίγο) τη συγγραφέα

Η συγγραφέας του βιβλίου αυτού γεννήθηκε πριν αρκετά καλοκαίρια, συγκεκριμένα τη χρονιά που πάτησε ο άνθρωπος το πόδι του για πρώτη φορά στη Σελήνη.

Γεννημένη κι εκείνη τον Ιούλιο, ήταν προορισμένη από την αρχή να ταξιδέψει. Στην πραγματικότητα, εκείνος που ταξίδεψε, ταξιδεύει και θα ταξιδεύει για πάντα είναι ο νους της. Αυτός την οδήγησε στη Γαλλική Φιλολογία, σε μεταφράσεις, στην κριτική θεάτρου, στο ραδιόφωνο, στην ποίηση και τη συγγραφή.

Λατρεύει επίσης τη ζωγραφική, σε τέτοιο σημείο που να φτάνει πολλές φορές στο μέγα ερώτημα “κιθαρίστας ή ντράμερ;”

Δεν νομίζω ότι θα απαντηθεί ποτέ οριστικά αυτό…

Αγγελική Μπάτσου

Αγγελική Μπάτσου

Γεννήθηκα πριν αρκετά καλοκαίρια (κι άλλους τόσους χειμώνες)στην Αθήνα. Είχα την τιμή να μεγαλώσω στους Αγ.Αναργύρους,όπου έζησα τα ομορφότερα παιδικάχρόνια σε μια τεράστια αυλή,παρέα με τα γατιά μου και δυο ζευγάρια παππούδες και γιαγιάδες που πάντα θα υπεραγαπώ.Έπειτα ήρθε η Γαλλική Φιλολογία,επιπλέον σπουδές σε γλώσσα και μετάφραση και η οικογένεια. Δεν σταμάτησα όμως ποτέ να είμαι παιδί της ποίησης,της λογοτεχνίας,της ζωγραφικής και της μουσικής και το όνειρό μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου,ήταν να ταξιδέψω σ’όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στο Θιβέτ!
Σ’όλο τον κόσμο τελικά δεν μπόρεσα να πάω...κατόρθωσα όμως να φανταστώ και να χαράξω τα ίχνη αυτού μέσα από ταμονοπάτια της ποίησης,της λογοτεχνίας και της φαντασίας. Αγαπημένος μου συγγραφέας ο Έντγκαρ Άλλαν Πόε,αγαπημένος ποιητής ο Ουϊλιαμ Μπλέϊκ,ο Μπωντλαίρ και ο Απολιναίρ, αγαπημένος ζωγράφος ο Βαν Γκογκ και ο Γκουστάβ Κλιμπ.
Αγγελική Μπάτσου