Η Άντζελα Δημητρίου στο Βεάκειο.

Με αφορμή τα σαράντα χρόνια ενεργής της παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, η Άντζελα Δημητρίου θα πραγματοποιήσει μια μοναδική συναυλία την Τρίτη 28 Αυγούστου στο Βεάκειο θέατρο του Πειραιά.

Η μεγάλη τραγουδίστρια θα μοιραστεί με το κοινό της τις μεγάλες της επιτυχίες, όπως «Φωτιά στα Σαββατόβραδα»,«Κάνε στην άκρη»,«Μαργαρίτες»,«Ποιά θυσία»,«Είναι κάτι χαρακτήρες»,«Έχτιζα παλάτια»,«Εσύ τι λες»,«Φταίει ο έρωτας»,«Κλείσε φώτα κλείσε μάτια» και πολλές άλλες, σε μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στην πλούσια μουσική της σταδιοδρομία.

Στο πλευρό της θα συμμετέχουν εκλεκτοί συνάδελφοι και φίλοι της, όπως ο Αντύπας, η Σοφία Βόσσου, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Βασίλης Καρράς, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, αλλά και η Τουρκοκύπρια τραγουδίστρια Ziynet Sali, ενώ δεν θα λείψει και η παρουσία του Φοίβου, ο οποίος της έχει χαρίσει μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια.

Ύστερα από τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών και με πρωτοβουλία της Άντζελας Δημητρίου, η οποία στέκεται στο πλευρό των άτυχων συμπολιτών μας, τα έσοδα της συγκεκριμένης συναυλίας θα διατεθούν αποκλειστικά στην ανακούφιση των πυρόπληκτων της Ανατολικής Αττικής.
37844260_2577125808979634_7365417206634512384_n