Έχω πολύ διάθεση να γνωρίσω κόσμο, να συνεργαστώ και να κάνουμε όμορφα πράγματα στη μουσική. Δεν μπήκα στο τραγούδι για την μοναξιά, αλλά για την αντίσταση σε αυτήν. Να πλησιάσω κόσμο και να με πλησιάσει κόσμος, συνεργάτες, ακροατές.

Συνέντευξη στον Νίκο Γινάργυρο

-Ξεκίνησες την μουσική σου πορεία το 2013, συστήνοντάς σε στο κοινό σου με το τραγούδι «Λόγια αγάπης» σε δική σου μουσική και στίχους και λίγο αργότερα κυκλοφόρησες το πρώτο προσωπικό σου άλμπουμ με τίτλο «Όλα όσα αγαπώ». Θα ήθελα να μου περιγράψεις λοιπόν, όλα εκείνα τα συναισθήματα, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο σου άλμπουμ και άκουγες τα τραγούδια σου να τραγουδιούνται από το κοινό σου και να παίζουν στο ραδιόφωνο, αφού μέσα στις πρώτες ώρες κυκλοφορίας το άλμπουμ στο iTunes ήταν στο Νο1.

Γιάννα Βασιλείου: Όλα αυτά τα βίωσα με το πρώτο τραγούδι, που ήταν το «Λόγια αγάπης». Μόλις το άκουσα να παίζει στο ραδιόφωνο, δεν μπορείς να φανταστείς τι γινόταν εκείνη τη στιγμή. Υπήρχε συγκίνηση, ενθουσιασμός και τρέλα. Όταν δουλεύεις για κάτι και το σκέφτεσαι σχεδόν όλη σου τη ζωή, όταν αυτό γίνεται ακριβώς όπως το θέλεις, ο ενθουσιασμός είναι διπλός. Ήθελα να ξεκινήσω με ένα δικό μου δείγμα, αντιπροσωπευτικό της μουσικής και της ψυχής μου, οπότε με τα «Λόγια αγάπης» το ένιωσα αυτό αμέσως. Ήταν περίεργο όταν έρχονταν φίλοι στο σπίτι και μου έλεγαν ότι άκουσαν το τραγούδι στο ραδιόφωνο ή στην τηλεόραση. Ακόμα μου αρέσει αυτό, γιατί είναι πολύ ωραίο να βλέπεις το τραγούδι να πλησιάζει άλλους ανθρώπους και ο άλλος να το παίρνει σε μία δική του στιγμή και να το κάνει ό,τι θέλει.

-Πώς σου ήρθε η έμπνευση και το ερέθισμα για το τραγούδι «Όλα όσα αγαπώ»;

Γιάννα: Θυμάμαι ότι ξύπνησα μία μέρα γύρω στις 4:00 το πρωί, έπιασα το κινητό μου και έγραψα κατευθείαν αυτό το ρεφρέν, την μελωδία και τον στίχο και τις επόμενες ημέρες έκατσα στο πιάνο και το ολοκλήρωσα.

-Είσαι από τους καλλιτέχνες που εμπνέονται από την στιγμή;

Γιάννα: Μέχρι στιγμής τουλάχιστον, έτσι έχω λειτουργήσει. Βέβαια αν πρέπει να γράψω κάτι για έναν συγκεκριμένο σκοπό, μπορώ να το κάνω από θέμα μουσικής γνώσης και παιδείας, αλλά δεν επιλέγω αυτόν τον τρόπο για τα δικά μου τραγούδια, που είναι αυτά τα οποία στο τέλος θα θελήσω να εκθέσω στον κόσμο.

-Μόλις πέρσι κυκλοφόρησες την δεύτερη ολοκληρωμένη προσωπική σου δουλειά με τίτλο «Γυάλινος κόσμος», με το ομώνυμο τραγούδι «Σε κόσμο γυάλινο» σε δική σου μουσική και στίχους. Με αφορμή τους τίτλους των δύο άλμπουμ σου, θα ήθελα να μας πεις, ποιά είναι όλα εκείνα που αγαπάς; Ο κόσμος που μεγάλωσες ήταν “γυάλινος”;

Γιάννα: Νομίζω ότι οι περισσότερες οικογένειες προσπαθούν να κρατήσουν τα παιδιά τους σε έναν “γυάλινο”, προστατευμένο κόσμο. Φυσικά, υπάρχουν και μέσα στις οικογένειες διάφορα πράγματα που σπάνε αυτόν τον “γυάλινο” κόσμο. Μεγαλώνοντας και βγαίνοντας πιο πολύ έξω στην κοινωνία, συναναστρέφεσαι με άλλους ανθρώπους και βλέπεις πόσο εύθραυστος είναι αυτός ο κόσμος τελικά. Κάπως έτσι μεγάλωσα και εγώ. Με μία οικογένεια με πάρα πολύ αγάπη, αλλά και με τα προβλήματά της. Ακόμη ανακαλύπτω καινούργια πράγματα και σοκάρομαι από κάποια άλλα, οπότε είναι σαν να ήμουν μέχρι κάποτε σε μία “γυάλα”. Κάποιες φορές νομίζω ότι είναι ωραίο να υπάρχει αυτή η “γυάλα” και να γυρίζει λίγο κανείς στο καβούκι του, που για μένα είναι πάντα η μουσική.

Απαντώντας και στην επόμενή σου ερώτηση, αυτά που αγαπώ είναι τα σκυλάκια. Όταν δεν ασχολούμαι με την μουσική, ασχολούμαι με τα ζωάκια μου. Αγαπώ πάρα πολύ τους δικούς μου ανθρώπους, το σπίτι μου και την οικογένειά μου. Είμαι λίγο “ήσυχη” και δεν μου αρέσει ιδιαίτερα να βγαίνω έξω, τα ταξίδια, η τρέλα.

Ακόμη και πάνω στη σκηνή, δεν μου αρέσει το στημένο. Θέλω να κάνω αυτό που μου έρχεται εκείνη τη στιγμή και πιστεύω ότι ένας καλλιτέχνης πρέπει να εκτιμά περισσότερο την αλήθεια αυτή, παρά το στημένο.

dsc_0741-001-Στο ομώνυμο τραγούδι του τελευταίου σου άλμπουμ μιλάς για την αλήθεια, το ψέμα, την φιλία και την αγάπη. Πες μου λοιπόν, τι ρόλο έχουν παίξει αυτές οι έννοιες στη ζωή σου και πώς τις έχεις διαχειριστεί;

Γιάννα: Όσο αφορά την αλήθεια, στη ζωή μου θέλω να είμαι πολύ ειλικρινής και με τους ανθρώπους μου και στη μουσική μου, γι΄ αυτό τα τραγούδια που έχω γράψει είναι άκρως βιωματικά. Ακόμη και πάνω στη σκηνή, δεν μου αρέσει το στημένο. Θέλω να κάνω αυτό που μου έρχεται εκείνη τη στιγμή και πιστεύω ότι ένας καλλιτέχνης πρέπει να εκτιμά περισσότερο την αλήθεια αυτή, παρά το στημένο. Όσον αφορά τη φιλία και την αγάπη, είναι πολύ σημαντικοί τομείς για όλους μας, που μας έχουν επηρεάσει και συνεχίζουν να μας επηρεάζουν και να μας δίνουν ζωή. Μεγαλώνοντας, ξεχωρίζεις κιόλας, ποιος θέλει το καλό σου και ποιος σε αγαπάει πραγματικά και σε στηρίζει. Βέβαια, έχω περάσει και φιλίες που με έχουν πληγώσει παλιότερα. Τώρα όμως, που πατάω πάνω στην ειλικρίνεια θεωρώ ότι, οι βάσεις για οποιαδήποτε σχέση είναι πολύ πιο δυνατές.

-Έχεις συνεργαστεί με δύο πολύ σημαντικά ονόματα στο χώρο της σκηνοθεσίας, τον Κωνσταντίνο Ρήγο στο «Rocky Horror Show» το 2004 και τη Φρουτοπία και με τον Δημήτρη Μαλισσόβα στο «Ας ερχόσουν για λίγο» το 2016 και το «Hair». Μίλησέ μας λοιπόν, για αυτές τις πολύ σημαντικές συνεργασίες και για την εμπειρία σου με τους ανθρώπους αυτούς και το μιούζικαλ.

Γιάννα: Το μιούζικαλ είναι κάτι που αγαπώ πάρα πολύ και μου αρέσει που μέχρι τώρα είχα ρόλο συντελεστή σε αυτό, όπως της δασκάλας ή της στιχουργού. Έχω μάθει πάρα πολλά για το μιούζικαλ δίπλα στον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη. Ο Κωνσταντίνος Ρήγος είναι για μένα μία αξεπέραστη καλλιτεχνική προσωπικότητα. Είναι και ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο έκανα βιντεοκλίπ και πραγματικά τον αγαπώ πάρα πολύ. Με τον Κωνσταντίνο θα ήθελα αργότερα να κάνουμε και άλλα πράγματα μαζί, γιατί είναι από τους ανθρώπους που όπου κοιτάξει, βλέπει τέχνη. Στο «Rocky Horror Show» λοιπόν, είχα κάνει τη διδασκαλία και εκεί μου δόθηκε η ευκαιρία να πειραματιστώ με την απόδοση στίχων, που μου άρεσε πάρα πολύ και αυτό. Πέρσι ανέλαβα εξ ολοκλήρου το «Hair» με το Δημήτρη Μαλισσόβα και ήμουν ενθουσιασμένη για αυτή τη δουλειά. Είναι και αυτός εξαιρετικός συνεργάτης και άνθρωπος. Αγαπηθήκαμε πάρα πολύ στο «Hair» και δημιουργήθηκαν πολύ δυνατές φιλίες.
Με ευχαριστεί πάρα πολύ η διαδικασία της απόδοσης στίχων και μακάρι να μπορώ να το κάνω παράλληλα, γιατί ασχολούμαι πραγματικά με αυτά που έχω σπουδάσει και μου αρέσουν.

-Θα έβλεπες τον εαυτό σου κάποια στιγμή να παίζει και να τραγουδάει σε μιούζικαλ;

Γιάννα: Έχω κάνει κάποιες σπουδές και σεμινάρια πάνω σε αυτό. Θα μου άρεσε να κάνω κάτι, αρκεί να είναι κυρίως τραγουδιστικό και να αναπτύξω και την κίνησή μου. Αν είναι κάτι όμως που είναι κυρίως υποκριτική, δεν θα μου άρεσε, ούτε πιστεύω πως μπορώ να το κάνω.

-Θα σε ενδιέφερε να γράψεις μουσική για θέατρο ή κινηματογράφο κάποια στιγμή;

Γιάννα: Πολλοί μου έχουν πει ότι κάποια από τα τραγούδια μου είναι αρκετά κινηματογραφικά, οπότε νομίζω πως αυτό θα το έκανα.

Η τόσο εύκολη χρήση της τεχνολογίας έχει επιτρέψει πολλές πληροφορίες να φτάνουν σε εμάς χωρίς να φιλτράρονται με κανέναν τρόπο, πράγμα που δεν βοηθάει τελικά αυτόν που αξίζει. Κάποιες στιγμές αυτό που αξίζει, θα περάσει ίσως απαρατήρητο, ενώ δεν θα έπρεπε.

-“Μία στιγμή στο χρόνο”, λέει το τραγούδι από το νέο σου άλμπουμ. Ποιά είναι εκείνη η στιγμή που κρατάς μέσα σου, που σε ορίζει και σε σηματοδοτεί;

Γιάννα: Πολλές είναι αυτές οι στιγμές και κάθε φορά βρίσκω και άλλη. Για κάθε κατάσταση πηγαίνω και αναμοχλεύω άλλη συνθήκη. Κάποιες βέβαια, τις δημιουργούμε και εμείς οι ίδιοι. Μία δυνατή στιγμή είναι όταν παρουσίασα για πρώτη φορά κάτι δικό μου. Στην παρουσίαση του πρώτου μου δίσκου στο Gazarte, θυμάμαι πόσο είχα συγκινηθεί.

-“Με άλλα λόγια” είναι το νέο σου τραγούδι, σε μουσική της μοναδικής και ταλαντούχας Ανδριάνας Μπάμπαλη και στίχους του Σταύρου Σταύρου. Πες μας λοιπόν, δυο λόγια για το νέο σου τραγούδι και τις συνεργασίες σου αυτές.

Γιάννα: Ήρθε πολύ ωραία η συνεργασία, γιατί ήρθε κατευθείαν από την Ανδριάνα με την οποία γνωριστήκαμε πρώτα στο «Ας ερχόσουν για λίγο». Το τραγούδι το σκέφτηκε και το έγραψε για μένα. Το πειράξαμε λίγο ενορχηστρωτικά και με τον Άκη Κατσουπάκη το έχουμε φτιάξει πολύ. Ενώ είναι δύσκολο όταν γράφεις δικά σου τραγούδια, να αφουγκραστείς κάποιες φορές ένα άλλο σαν να ήτανε δικό σου, μπορώ να πω ότι σε αυτό το τραγούδι έχει συμβεί αυτό. Πλέον το θεωρώ σαν να είναι δικό μου. Αν δεν υπάρχει αυτή η συνθήκη, δεν μπορώ να το νιώσω. Θέλω να το νιώσω δηλαδή, σαν να βγήκε από μέσα μου, να νιώσω ότι όντως είμαι εγώ.

Έχω πολύ διάθεση να γνωρίσω κόσμο, να συνεργαστώ και να κάνουμε όμορφα πράγματα στη μουσική. Δεν μπήκα στο τραγούδι για την μοναξιά, αλλά για την αντίσταση σε αυτήν. Να πλησιάσω κόσμο και να με πλησιάσει κόσμος, συνεργάτες, ακροατές.

-«It’s Christmas time», το νέο σου χριστουγεννιάτικο live στο Μέγαρο Μουσικής στις 22 και 23 Δεκεμβρίου ως καλεσμένη του Δώρου Δημοσθένους.

Γιάννα: Ήταν αρχικά μία ιδέα του Δώρου και μετέπειτα μπήκαμε εγώ και η Γεωργία για να τον στηρίξουμε στις βραδιές αυτές. Έχει εξελιχθεί έτσι, ώστε είμαστε και οι τρεις συνέχεια πάνω στη σκηνή. Έχουμε πολύ καλή χημεία, περνάμε πολύ ωραία και θεωρώ ότι θα βγει κάτι πολύ όμορφο. Ο καθένας έχει τη δική του φωνή, χροιά και μουσικότητα. Βέβαια ο καθένας έχει άλλο στυλ, αλλά μέσα από αυτό παίρνει ο ένας από τον άλλον πράγματα και είναι πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η σύμπραξη.

-Πες μας λοιπόν, τι να περιμένουμε από αυτή τη σύμπραξη και τι διαφορετικό έχεις να μας παρουσιάσεις εσύ ως Γιάννα.

Γιάννα: Σαν μουσική μου αρέσει πάρα πολύ η μουσική των Χριστουγέννων. Η παράσταση αυτή έχει στοιχεία τζαζ και μιούζικαλ και ο καθένας μας έχει βάλει και το μουσικό του στοιχείο σε αυτό. Η Γεωργία έχει φέρει το πιο φάνκι-σόουλ στοιχείο κι εγώ έχω φέρει ένα στοιχείο πιο μουζικάλε στις επιλογές των τραγουδιών και τις ενορχηστρώσεις. Τα τραγούδια είναι όλα ξένα και έχει γίνει μία πολύ ωραία δουλειά.

-Μέσα από την μέχρι τώρα πορεία σου, θα ήθελα να μου πεις αν έχεις κάνει κάποια από τα όνειρά σου πραγματικότητα και ποια από τα όνειρά σου δεν έχεις ακόμη πραγματοποιήσει και θα ήθελες να πραγματοποιήσεις στο άμεσο μέλλον;

Γιάννα: Είναι πολλά τα όνειρά μου και οι συνεργασίες που θέλω να κάνω. Το βασικό μου όνειρο είναι να γίνω πιο δημιουργική. Να βγάζω περισσότερα τραγούδια και να τραγουδάω περισσότερο. Γενικά όμως, υπάρχει και στον μουσικό χώρο μία μιζέρια σε όλα. Το όνειρό μου είναι να ξεφύγουμε λίγο από αυτή την μίζερη κατάσταση και να ζήσουμε και εμείς οι πιο νέοι καλλιτέχνες ωραίες εποχές, γιατί στη γενιά μου έχουν βγει άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί βαθιά με τη μουσική. Είναι σπουδαγμένοι μουσικοί και έχουμε πέσει σε μία εποχή που όλα λίγο κατρακυλάνε και είναι λογικό η μπάλα να τους παίρνει όλους. Το όνειρο μου λοιπόν, είναι να έχουμε τις ευκαιρίες να κάνουμε περισσότερα και μεγαλύτερα πράγματα και ωραίες παραστάσεις.

-Από τις ζωντανές εμφανίσεις και τα τραγούδια σου, ποιά είναι τα μηνύματα που θέλεις να περάσεις στο κοινό σου και να εισπράξει ο κόσμος;

Γιάννα: Μία χαρμολύπη, θα έλεγα. Παρότι δείχνω ότι μπορεί να είμαι λίγο πιο συναισθηματική και μελαγχολική, ίσως η αισιοδοξία που έχω κατά βάθος είναι αξεπέραστη.

Το μότο της ζωής μου: «Το τίποτα να μην το κάνεις πρόβλημα, το πρόβλημα να το κάνεις τίποτα».

-Έχεις διασκευάσει το «Εφτά τραγούδια θα σου πω» του μεγάλου Μάνου Χατζιδάκι σε μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή. Τί προκλήσεις εμπεριέχει η διασκευή αυτού του διαχρονικού τραγουδιού ενός τεράστιου συνθέτη, όπως είναι ο Χατζιδάκις και ποιές είναι ενδεχομένως οι δυσκολίες ενός τέτοιου εγχειρήματος;

Γιάννα: Δεν μου αρέσει στις διασκευές να αλλάζω το αρχικό συναίσθημα που έχω νιώσει εγώ η ίδια από το πρωτότυπο τραγούδι. Αυτό το τραγούδι είναι διασκεδαστικό, έχει μία tempo, χορευτική και παιχνιδιάρικη διάθεση. Αυτή την διάθεση την εκμοντερνίσαμε λίγο με έναν ρυθμό της Νέας Ορλεάνης, ένα φρεσκάρισμα χωρίς να αλλοιώσουμε ούτε την μελωδία, ούτε το στίχο. Η πρώτη ύλη θέλω να μένει αυτούσια.

-Έχεις μπει για τα καλά στη δισκογραφία, τόσο με την Minos-Emi στο πρώτο σου άλμπουμ, όσο και με την Cobalt στο δεύτερο. Μίλησέ μας για αυτές τις συνεργασίες και εμπειρίες. Πόσο εύκολο είναι για έναν νέο καλλιτέχνη να κάνει δισκογραφία αυτή την εποχή;

Γιάννα: Είναι πολύ δύσκολο και στη συνεργασία με τις διάφορες εταιρείες, αλλά και επενδυτικά, γιατί ο καλλιτέχνης στηρίζεται πλέον μόνο στις δικές του δυνάμεις. Ως επί το πλείστον, πηγαίνουμε το υλικό μας έτοιμο και αν αυτό γίνει αρεστό και αποδεκτό, μπορεί να προχωρήσει και με το όνομα μιας εταιρείας. Είμαι ευγνώμων και για τις δύο αυτές εταιρείες με τις οποίες συνεργάστηκα και είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψω ξανά σε κάποια από αυτές. Θεωρώ πως οι άνθρωποι που τις διαχειρίζονται, είναι άνθρωποι οι οποίοι ξέρουν πολύ καλά να κάνουν τη δουλειά τους. Απλά ο τομέας της δισκογραφίας έχει μπει και αυτός στην κατιούσα, που είναι κατανοητό με βάση τα οικονομικά δεδομένα του τι υπήρχε τότε και του τι υπάρχει τώρα. Σίγουρα έχει εξελιχθεί η τεχνολογία, όπως τα πάντα στη ζωή μας. Το ότι δεν βγαίνει πλέον το CD ως cd, δεν σημαίνει ότι έχει πεθάνει η μουσική, αλλά ότι έχει πάρει μία άλλη μορφή που είναι τα ηλεκτρονικά καταστήματα και όλα τα υπόλοιπα που ακολουθούν. Από την άλλη, η τόσο εύκολη χρήση της τεχνολογίας έχει επιτρέψει πολλές πληροφορίες να φτάνουν σε εμάς χωρίς να φιλτράρονται με κανέναν τρόπο, πράγμα που δεν βοηθάει τελικά αυτόν που αξίζει. Κάποιες στιγμές αυτό που αξίζει, θα περάσει ίσως απαρατήρητο, ενώ δεν θα έπρεπε.

Μεγαλώνοντας και βγαίνοντας πιο πολύ έξω στην κοινωνία, συναναστρέφεσαι με άλλους ανθρώπους και βλέπεις πόσο εύθραυστος είναι αυτός ο κόσμος τελικά. Ακόμη ανακαλύπτω καινούργια πράγματα και σοκάρομαι από κάποια άλλα.

-Ποιό είναι το μότο της ζωής σου;

Γιάννα: Αυτό που μου έλεγε και ο παππούς μου, «Το τίποτα να μην το κάνεις πρόβλημα, το πρόβλημα να το κάνεις τίποτα».

-Πώς χαλαρώνεις μετά από ένα δυνατό live σου; Ποιό είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν πας σπίτι σου;

Γιάννα: Θα αγκαλιάσω τα σκυλιά μου. Είναι και το τελευταίο που κάνω, πριν φύγω από το σπίτι. Θέλω και φαγητό junk food. Μετά από μία κουραστική ημέρα, παραγγέλνω πίτσα για να επανέλθει όλο το σύστημα. χαχα (γελάει)

-Τί είναι αυτό που απεχθάνεσαι και δεν ανέχεσαι με τίποτα στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους γενικότερα;

Γιάννα: Σιχαίνομαι την εκμετάλλευση, την υποκρισία και το ψέμα. Προτιμώ τίμια πράγματα σε όλα.

-Τί σημαίνει έρωτας για σένα;

Γιάννα: Είναι κινητήριος δύναμη και ζωή. Βέβαια δεν μιλάμε για έρωτα με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά για έρωτα με τις στιγμές. Μπορείς να ερωτευτείς ένα τραγούδι, μία μελωδία και φυσικά τον άνθρωπο που επιλέγεις να έχεις δίπλα σου, που είναι το πιο σημαντικό από όλα για μένα.

Είναι πολύ σημαντικό να γυρνάει κάποιος στο σπίτι του, να παίρνει μία ανάσα και να χαμογελάει. Φυσικά για να νιώσω και εγώ ολοκληρωμένη, θέλω να έχω μία όμορφη προσωπική ζωή και να κάνω και εγώ την οικογένεια μου.

-Είσαι πιο δημιουργική και έχεις καλύτερη έμπνευση όταν είσαι καλά στην προσωπική σου ζωή ή όταν βιώνεις μία μοναξιά;

Γιάννα: Στις περιόδους που έχω υπάρξει βαλτωμένη για διάφορους λόγους, είμαι αδύναμη και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Σίγουρα όμως, εκείνη την περίοδο μαζεύει η ψυχή και η καρδιά σου πράγματα που θα τα βγάλεις αργότερα, όταν θα είσαι πιο δυνατός. Όσον αφορά την έμπνευση, παίρνω πράγματα και ας μην είναι μόνο δικά μου βιώματα. Ας πούμε, έχω γράψει ένα ερωτικό τραγούδι που έχει να κάνει με ένα θέμα που είχε κάποια φίλη μου, όπως το «Μοιάζει απλό».

-Θα μπορούσες να μου πεις τρία επίθετα που σε χαρακτηρίζουν;

Γιάννα: Ευαίσθητη, αισιόδοξη και σαφής.

-Τί να περιμένουμε από σένα τη νέα χρονιά;

Γιάννα: «Με άλλα λόγια» περιμένουμε, που θέλω να το οπτικοποιήσω κιόλας  αυτό το τραγούδι και έχω ήδη κάποιες κλεισμένες εμφανίσεις στον «Σταυρό του Νότου» από Φεβρουάριο και μετά.

– Σε ευχαριστώ πολύ για αυτή την πολύ όμορφη συνέντευξη, καλές γιορτές, να έχεις έναν όμορφο, δημιουργικό χρόνο, οποίος να αποτελέσει και σταθμός για την μετέπειτα πορεία σου!

Γιάννα: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την στήριξή σου μέχρι τώρα, η οποία είναι πολύ σημαντική!

Το όνειρό μου είναι να ξεφύγουμε λίγο από αυτή την μίζερη κατάσταση και να ζήσουμε και εμείς οι πιο νέοι καλλιτέχνες ωραίες εποχές, γιατί στη γενιά μου έχουν βγει άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί βαθιά με τη μουσική. Επίσης, να έχουμε τις ευκαιρίες να κάνουμε περισσότερα και μεγαλύτερα πράγματα και ωραίες παραστάσεις.

dsc_1045-001Συνέντευξη: Νίκος Γινάργυρος
Απομαγνητοφώνηση: Νίκος Γινάργυρος
Επιμέλεια: Μαρία Αγγέλου