Με μία μεγαλειώδης τελευταία συναυλία αποθεώθηκε πάνω από 7.000 θεατές ο Γιώργος Σαμπάνης στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας!

Ο μοναδικός Γιώργος Σαμπάνης αποθεώθηκε πάνω από 7.000 θεατές στην τελευταία του sold out συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στη μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία του σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Χαρισματικός καλλιτέχνης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό σε μία άκρως εντυπωσιακή συναυλία, όπου “ταξίδεψε” τους χιλιάδες θεατές με τις μεγάλες του επιτυχίες, δημιουργώντας έτσι μία μαγική βραδιά!

DSC_8990

Την συναυλία άνοιξε η μοναδική ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη όπου με την βελούδινη φωνή της έδωσε το δικό της χρώμα και ενέργεια στη συναυλία, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια, όπως “Λαβύρινθοι”, “και θα χαθώ”, “καμία ψυχή”, “ο ενικός” κ.α.

DSC_8719

Έκπληξη της βραδιάς ήταν ο Γιώργος Σαμπάνης να μας παρουσιάσει για πρώτη φορά, το νέο του τραγούδι του οποίου το τίτλος είναι “Ποιος τυχερός” με τους θεατές, ήδη από το πρώτο άκουσμα να το σιγοτραγουδούν.

Μοναδική στιγμή της βραδιάς όταν ο Γιώργος Σάμπανης κάλεσε λίγο πριν το τέλος της συναυλίας την Παυλίνα Βουλγαράκη και ερμήνευσαν μαζί το “Μέρες που δεν σου είπα σ’ αγαπώ” με τους χιλιάδες θεατές να τους αποθεώνουν στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Ευχαριστώ πολύ τον φωτογράφο Θάνο Γεωργίου

DSC_8888

DSC_8821

DSC_8756

DSC_9184