Η τραγουδίστρια Μαργαρίτα Τσουκαρέλα, μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, “Scarlet dreams”

Mε το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο “Scarlet Dreams” θέλει να μας ταξιδέψει η Ελληνίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός με καριέρα στο εξωτερικό Μargarita Tsoukarelas (Μαργαρίτα Τσουκαρέλα) σε μέρη πρωτόγνωρα και ονειρικά.

Το “Scarlet Dreams” είναι το ομότιτλο τραγούδι του καινούργιου αγγλόφωνου άλμπουμ της Μαργαρίτας με τίτλο “Scarlet Dreams”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει. Το άλμπουμ έχει αυτοβιογραφικό χαρακτήρα και σκοπός του είναι να παρουσιάσει την λύτρωση της ψυχής με έναν σύγχρονο σουρεαλιστικό αλλα και βαθιά συναισθηματικό τρόπο, ενώ μας ταξιδεύει στο χρόνο.

Το κάθε της τραγούδι (Rose Of Eden, World of U, Da Da-Stars, Isolation, Promises, Forbidden Love, Scarlet Dreams) συντίθεται από ποικίλα μουσικά στοιχεία (pop, electro, jazz, swing, funk, film music), έχοντας όμως πάντα μια μαγική – retro νότα, η οποία τους προσδίδει έναν κινηματογράφικο χαρακτήρα.

Πάρτε μια γεύση από το καινούργιο βίντεο κλιπ του “Scarlet Dreams” :

https://www.youtube.com/watch?v=ibZfnoJR6Qs

Tραγούδι : Margarita Tsoukarelas 

Μουσική/Στίχοι : Margarita Tsoukarelas (copyright all rights reserved)

Ενορχήστρωση/Μουσική Παραγωγή : Alexander Krause

Visuals/Graphic design/Video Loops/Art: Stefania Buzatu

Σκηνοθεσία: Δήμητρα Τσουκαρέλα 

Κάμερα / Μοντάζ: Johnny Brami Video Production

SOCIAL MEDIA:

https://www.margarita-tsoukarelas.com

https://www.facebook.com/MargaritaTsoukarelasOfficial

https://www.instagram.com/margaritatsoukarelas

https://www.youtube.com/c/MargaritaTsoukarelasOfficial

https://music.apple.com/us/artist/margaritatsoukarelas/1160032546

https://open.spotify.com/artist/1WOCjndNwnep8gFXVASzn8?si=wqyh061-SRG8z1LVlNSosg

137080824_1289991944705737_7280548985653400390_n

Αγγελική Μπάτσου

Αγγελική Μπάτσου

Γεννήθηκα πριν αρκετά καλοκαίρια (κι άλλους τόσους χειμώνες)στην Αθήνα. Είχα την τιμή να μεγαλώσω στους Αγ.Αναργύρους,όπου έζησα τα ομορφότερα παιδικάχρόνια σε μια τεράστια αυλή,παρέα με τα γατιά μου και δυο ζευγάρια παππούδες και γιαγιάδες που πάντα θα υπεραγαπώ.Έπειτα ήρθε η Γαλλική Φιλολογία,επιπλέον σπουδές σε γλώσσα και μετάφραση και η οικογένεια. Δεν σταμάτησα όμως ποτέ να είμαι παιδί της ποίησης,της λογοτεχνίας,της ζωγραφικής και της μουσικής και το όνειρό μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου,ήταν να ταξιδέψω σ’όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στο Θιβέτ!
Σ’όλο τον κόσμο τελικά δεν μπόρεσα να πάω...κατόρθωσα όμως να φανταστώ και να χαράξω τα ίχνη αυτού μέσα από ταμονοπάτια της ποίησης,της λογοτεχνίας και της φαντασίας. Αγαπημένος μου συγγραφέας ο Έντγκαρ Άλλαν Πόε,αγαπημένος ποιητής ο Ουϊλιαμ Μπλέϊκ,ο Μπωντλαίρ και ο Απολιναίρ, αγαπημένος ζωγράφος ο Βαν Γκογκ και ο Γκουστάβ Κλιμπ.
Αγγελική Μπάτσου