Κερδίστε διπλές προσκλήσεις, κάνοντας κλικ στην ένδειξη '+'

Η κωμωδία φαντασίας «Η Εξίσωση Boltzmann» της Τατιάνας Κίρχοφ στον Τεχνοχώρο «Εργοτάξιον» στον Άγ. Δημήτριο.

Ηπαράσταση: Ο Γιάννης και η Τίνα πέθαναν πριν από έναν χρόνο ξαφνικά. Τους δόθηκε μια ευκαιρία να επιστρέψουν σε αυτόν τον κόσμο, σε έναν άνθρωπο της επιλογής τους και να του πουν όσα δεν πρόλαβαν. Το πρόβλημα είναι ότι δεν γυρίζουν ως άνθρωποι, αλλά ως αντικείμενα τα οποία αλλάζουν όταν αλλάζουν κι οι εποχές. Ο Γιάννης επιλέγει να επιστρέψει στην αγαπημένη του γυναίκα, την Τατιάνα και η Τίνα στην μισητή αντίζηλό της την… Τατιάνα. Μια κωμωδία φαντασίας για τις ανατροπές των ανθρωπίνων σχέσεων, το αναπάντεχο της αλήθειας και το απροσδόκητο.

Συντελεστές:

Κείμενο-σκηνοθεσία: Τατιάνα Κίρχοφ
Φωτογραφίες: Αριστέα Ανύση
Σκηνικά-κοστούμια: η ομάδα
Γραφιστικά: Μαρία Ναθαναήλ
Μουσική: Τατιάνα Κίρχοφ, Ανδρέας Παππάς, Φάνης Λάμπρου

Παίζουν: Τατιάνα Κίρχοφ, Γιάννης Μπακογεώργος, Τίνα Παπακωνσταντίνου

thumb_iexisosi_004-jpgΠαραστάσεις: Κάθε Παρασκευή στις 21:15
Διάρκεια: 80′

Τεχνοχώρος «Εργοτάξιον»:

Το «Εργοτάξιον» είναι ένας καινούργιος πολυχώρος τέχνης, που βρίσκεται στη Δάφνη στην διεύθυνση Διογένους 1 (δίπλα στο μετρό, στάση Δάφνη). Το «Εργοτάξιον» διατίθεται για θεατρικές, μουσικές και χοροθεατρικές παραστάσεις, επαγγελματικές και μη. Επίσης, διεξάγονται σεμινάρια και μαθήματα.

Ιδρυτές του, η Ισαβέλλα Αναστασίου (ηθοποιός) και ο Γιώργος Κάλτσας (δημόσιες σχέσεις). Έχοντας συνεργαστεί αρκετές φορές μεταξύ τους, αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν νέο χώρο στον οποίο θα βρουν στέγη νέες καλλιτεχνικές ομάδες, που χρειάζονται μια βάση για να εξελιχθούν.

Πρόσβαση:
Βρίσκεται στην οδό Διογένους 1 (ανάμεσα Παπαναστασίου & Αγίου Δημητρίου), ακριβώς πίσω από τις αφετηρίες των λεωφορείων, στον σταθμό Δάφνης του μετρό. Εξυπηρετούν τα λεωφορεία 141,131, 212, 112, 219, 218, 206, 237, 816, 217, 229.
iexisosi_001