Λίγο έξω από τη ζεστή Αθήνα βρίσκετε ο τέλειος καλοκαιρινός παράδεισος που περιμένει όσους θέλουν να ζήσουν την απόλυτη καλοκαιρινή και πολυτελή εμπειρία που προσφέρει η διαμονή στο EverEden Beach Resort Hotel & Spa. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από γνωστές προσωπικότητες του ελληνικού lifestyle.

Μέσα στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνονται δύο εξωτερικές και μία εσωτερική πισίνα, κέντρο αισθητικής/ευεξίας και γυμναστήριο ενώ τριγύρω υπάρχει πλούσιο πευκόδασος και πανέμορφη φύση με τρανό παράδειγμα τη γνώστη βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία του ξενοδοχείου.

2 (1)

Όποιος επισκεφτεί το EverEden θα βρει επίσης έναν υπέροχο μεσογειακό κήπο με μονοπάτι προς το παρατηρητήριο, snack bar, cocktail bar, water sports center καθώς και πολλές γαστρονομικές επιλογές! Ελληνικό/μεσογειακό μενού στο εστιατόριό της παράλιας, μεξικάνικες γεύσεις και δροσερές μαργαρίτες στο εστιατόριο Cacti, ενώ το Hokyo Sushi bar θα μιλήσει στην καρδία όσων αγαπούν την ιαπωνική κουζίνα!

Δεν είναι λοιπόν να απορεί κανείς λοιπόν γιατί το EverEden αποτελεί τη πρώτη επιλογή των επωνύμων. Το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκαν εκεί ο Κώστας Μαρτάκης και ο Γιώργος Ντάβλας και εκμεταλλεύτηκαν τις ανέσεις του ξενοδοχείου προκειμένου να αποβάλουν την ένταση της εβδομάδας.
3 5 (1)

Σπύρος Καλαματιανός

Σπύρος Καλαματιανός

Με πολυετή παρουσία στα ΜΜΕ και στις δημόσιες σχέσεις & σε χώρους της μόδας των καλλιτεχνών, των τεχνών, των πολεμικών τεχνών καθώς και του αθλητισμού, με σπουδαίες συνεντεύξεις στο ενεργητικό του, ήρθε στην μεγάλη παρέα του kallitexnes.gr
Σπύρος Καλαματιανός