«Symposio @ Ark 2».
24 Ιανουαρίου στις 20.30 στο εστιατόριο «Ark» στη Γλυφάδα.

Το φεστιβάλ που φέρνει τη βραβευμένη τοπική ελληνική κουζίνα στην Αθήνα, ξεκινάει κάνοντας grand opening με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Lionel Rodriguez από το εστιατόριο «Les Trois Couronnes».

Το εστιατόριο «Ark» και το Αθηνόραμα φέρνουν 11 βραβευμένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα, αλλά και μία πρόταση με αίγλη Michelin.

Το «Symposio @ Ark 2» κάνει grand opening στις 24 Ιανουαρίου στις 20.30, με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Lionel Rodriguez από το εστιατόριο του πεντάστερου ξενοδοχείου «Les Trois Couronnes» στο Βεβέ της Ελβετίας.

Ο Lionel Rodriguez μαζί με τον βραβευμένο σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη και τον Φίλιππο Δημόπουλο, θα παρουσιάσει πιάτα που θα υπογραμμίσουν την αγάπη του για τις γεύσεις της νότιας Ευρώπης, αλλά και την αφοσίωσή του στην υψηλή ποιότητα της πρώτης ύλης.

Κλείσε τραπέζι online στο www.symposioatark.gr και απόλαυσε το εμβληματικό μενού από το «Les Trois Couronnes», γνώρισε από κοντά τον σεφ και μάθε τα πάντα για την κουζίνα του με την παρέα γευσιγνώστη-δημοσιογράφου από το Αθηνόραμα.

Το μενού που θα απολαύσουμε:

Amuse Bouche

Πρώτο πιάτο:
Καραμέλα με ψίχα από φρέσκα στρείδια με δροσουλίτες και ξύδι από κράνα.

Δεύτερο πιάτο:
Λευκή ταραμοσαλάτα με αλιβάρβαρα και μαριναρισμένη παλαμίδα.

Τρίτο πιάτο:
Τορτελίνι με καυκαλήθρα και κονφί μοσχάρι γάλακτος σε ζωμό μανιταριών, άρωμα δενδρολίβανου και ελβετικό τυρί «Etivaz».

Τέταρτο πιάτο:
Κοτόπουλο χωριάτικο με λεμόνι κονφί, αγκινάρα γεμιστή, ασκολύμπρους αυγολέμονο και λαγόχορτο.

Επιδόρπιο:
Tiramiswiss με σοκολάτα, διπλή κρέμα των Άλπεων, με μαρέγκες και φρούτα του πάθους.

65€/άτομο.

Διοργάνωση: «Ark», Αθηνόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας «Ark»: 210 8948882
Τηλέφωνο επικοινωνίας Αθηνόραμα: 210 7450100
www.ark-glyfada.gr
www.athinorama.gr
www.symposioatark.gr

screenshot_2