Το καλοκαίρι έχει πια μπει για τα καλά και μας φέρνει κοντά μας τον ρομαντικό και τρυφερό ερμηνευτή-μουσικό Αδάμ Τσαρούχη με το νέο του κομμάτι «Αισθήματα μου» που κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment!

Με το χαρακτηριστικό ηχόχρωμα της φωνής του  και έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες, ο Αδάμ Τσαρούχης μας παρασέρνει σε ένα μουσικό πέλαγος με το νέο του τραγούδι και μας κάνει να το αγαπήσουμε από το πρώτο κιόλας άκουσμα!

Σε στίχους και μουσική της εξαίσιας Πέννυ Μπαλτατζή, το κομμάτι αυτό με μελαγχολία και νοσταλγική διάθεση μας ταξιδεύει στα χαμένα μονοπάτια της αγάπης. Με ένα video clip, γυρισμένο στο κέντρο της Αθήνας, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Συλβέστρου, τα λόγια παίρνουν την δική τους εικόνα και μαζί με τη μαγεία της μουσικής  και τη φωνή του Αδάμ Τσαρούχη, δημιουργούν χωρίς αμφιβολία το τραγούδι του καλοκαιριού του 2020!

Στίχοι – Μουσική : Πέννυ Μπαλτατζή

Ενορχήστρωση: Δημήτρης Σιάμπος

Ήχος: Νίκος Κόλλιας 

Studio: Antart studio 

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Συλβέστρος

Official Music Video:

https://youtu.be/PiyGFJhhJ2g

Εγγραφείτε στο Youtube channel της Walnut Entertainment Greece:

http://bit.ly/Walnut_Subscribe

Εγγραφείτε στο Youtube channel του Αδάμ Τσαρούχη:

https://www.youtube.com/user/adamsoul

Official Μusic Video:

https://youtu.be/gohNaOB2opY

Ακολουθήστε τον Αδάμ Τσαρούχη στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/AdamtsarouchisOfficial/

Instagram: https://www.instagram.com/adamtsarouchis/

102367707_3020712034681688_7836535061189834116_n

Αγγελική Μπάτσου

Αγγελική Μπάτσου

Γεννήθηκα πριν αρκετά καλοκαίρια (κι άλλους τόσους χειμώνες)στην Αθήνα. Είχα την τιμή να μεγαλώσω στους Αγ.Αναργύρους,όπου έζησα τα ομορφότερα παιδικάχρόνια σε μια τεράστια αυλή,παρέα με τα γατιά μου και δυο ζευγάρια παππούδες και γιαγιάδες που πάντα θα υπεραγαπώ.Έπειτα ήρθε η Γαλλική Φιλολογία,επιπλέον σπουδές σε γλώσσα και μετάφραση και η οικογένεια. Δεν σταμάτησα όμως ποτέ να είμαι παιδί της ποίησης,της λογοτεχνίας,της ζωγραφικής και της μουσικής και το όνειρό μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου,ήταν να ταξιδέψω σ’όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στο Θιβέτ!
Σ’όλο τον κόσμο τελικά δεν μπόρεσα να πάω...κατόρθωσα όμως να φανταστώ και να χαράξω τα ίχνη αυτού μέσα από ταμονοπάτια της ποίησης,της λογοτεχνίας και της φαντασίας. Αγαπημένος μου συγγραφέας ο Έντγκαρ Άλλαν Πόε,αγαπημένος ποιητής ο Ουϊλιαμ Μπλέϊκ,ο Μπωντλαίρ και ο Απολιναίρ, αγαπημένος ζωγράφος ο Βαν Γκογκ και ο Γκουστάβ Κλιμπ.
Αγγελική Μπάτσου