Ο Δώρος Δημοσθένους σε μια μοναδική εμφάνιση, Παρασκευή 18/11, στο Μπαράκι της Διδότου

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, στο Μπαράκι της Διδότου-Πολυχώρος Πολιτισμού. Σε ένα βραδινό, μουσικό στέκι – σημείο αναφοράς , για μόνο μαγική, μουσική βραδιά, ο ερμηνευτής Δώρος Δημοσθένους, με τον μοναδικό του τρόπο, παρέα τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο και τον Βασίλη Δρογκάρη στο ακορντεόν, μοιράστηκε με το κοινό του, αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια.

Μέσα από τραγούδια του Γιάννη Σπανού, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Κουγιουμτζή, Δήμου Μούτση, Νίκου Γούναρη, Μιχάλη Σουγιούλ, Μανώλη Χιώτη, όλοι μαζί – μια τεράστια παρέα τραγουδήσαμε, θυμηθήκαμε, νοσταλγήσαμε, συγκινηθήκαμε και ταξιδέψαμε στους ονειρικούς στίχους του Νίκου Γκάτσου, Αλέκου Σακελλάριου, Μίμη Τραϊφόρου, Γιώργου Γιαννακόπουλου,  Λίνας Νικολακοπούλου και Λευτέρη Παπαδόπουλου. Έκπληξη της βραδιάς, η Βικτώρια Ταγκούλη, η οποία συνόδευσε τον Δώρο στο “Πες μου μια λέξη”.

Φωτογραφίες: Ageliki Papaioannou-Photography

 

 

Αγγελική Μπάτσου

Αγγελική Μπάτσου

Γεννήθηκα πριν αρκετά καλοκαίρια (κι άλλους τόσους χειμώνες)στην Αθήνα. Είχα την τιμή να μεγαλώσω στους Αγ.Αναργύρους,όπου έζησα τα ομορφότερα παιδικάχρόνια σε μια τεράστια αυλή,παρέα με τα γατιά μου και δυο ζευγάρια παππούδες και γιαγιάδες που πάντα θα υπεραγαπώ.Έπειτα ήρθε η Γαλλική Φιλολογία,επιπλέον σπουδές σε γλώσσα και μετάφραση και η οικογένεια. Δεν σταμάτησα όμως ποτέ να είμαι παιδί της ποίησης,της λογοτεχνίας,της ζωγραφικής και της μουσικής και το όνειρό μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου,ήταν να ταξιδέψω σ’όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στο Θιβέτ!
Σ’όλο τον κόσμο τελικά δεν μπόρεσα να πάω...κατόρθωσα όμως να φανταστώ και να χαράξω τα ίχνη αυτού μέσα από ταμονοπάτια της ποίησης,της λογοτεχνίας και της φαντασίας. Αγαπημένος μου συγγραφέας ο Έντγκαρ Άλλαν Πόε,αγαπημένος ποιητής ο Ουϊλιαμ Μπλέϊκ,ο Μπωντλαίρ και ο Απολιναίρ, αγαπημένος ζωγράφος ο Βαν Γκογκ και ο Γκουστάβ Κλιμπ.
Αγγελική Μπάτσου