Ο Παντελής Θαλασσινός, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στο Μπαράκι της Διδότου

Ό,,τι τραγούδια κάποιος επιθυμεί, γίνονται για τον Παντελή Θαλασσινό “τραγούδια επιθυμίες”, για μια βραδιά, στο Μπαράκι της Διδότου. Με συντροφιά τον Πάνο Δημητρακόπουλο στο κανονάκι και τον Σωτήρη Μαργώνη στο βιολί, ο ερμηνευτής, από τις 9:30 και για δύο ακόμα ώρες, θα μοιραστεί με το κοινό ένα απρόβλεπτο ρεπερτόριο, γεμάτο εκπλήξεις, στο Μπαράκι της Διδότου – Πολυχώρο Πολιτισμού. Στον ήχο ο Γιώργος Καρυώτης, θα εξασφαλίσει έτσι ώστε η κάθε σας μουσική παραγγελία να εισακουστεί!

Διδότου 3 Κολωνάκι
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3642990 (14:00 – 22:00)
#ToBarakiTisDidotou #ΤοΜπαράκιΤηςΔιδότου

23-11 ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ_ΑΦΙΣΑ

Αγγελική Μπάτσου

Αγγελική Μπάτσου

Γεννήθηκα πριν αρκετά καλοκαίρια (κι άλλους τόσους χειμώνες)στην Αθήνα. Είχα την τιμή να μεγαλώσω στους Αγ.Αναργύρους,όπου έζησα τα ομορφότερα παιδικάχρόνια σε μια τεράστια αυλή,παρέα με τα γατιά μου και δυο ζευγάρια παππούδες και γιαγιάδες που πάντα θα υπεραγαπώ.Έπειτα ήρθε η Γαλλική Φιλολογία,επιπλέον σπουδές σε γλώσσα και μετάφραση και η οικογένεια. Δεν σταμάτησα όμως ποτέ να είμαι παιδί της ποίησης,της λογοτεχνίας,της ζωγραφικής και της μουσικής και το όνειρό μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου,ήταν να ταξιδέψω σ’όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στο Θιβέτ!
Σ’όλο τον κόσμο τελικά δεν μπόρεσα να πάω...κατόρθωσα όμως να φανταστώ και να χαράξω τα ίχνη αυτού μέσα από ταμονοπάτια της ποίησης,της λογοτεχνίας και της φαντασίας. Αγαπημένος μου συγγραφέας ο Έντγκαρ Άλλαν Πόε,αγαπημένος ποιητής ο Ουϊλιαμ Μπλέϊκ,ο Μπωντλαίρ και ο Απολιναίρ, αγαπημένος ζωγράφος ο Βαν Γκογκ και ο Γκουστάβ Κλιμπ.
Αγγελική Μπάτσου