Οι Astrodot επιστρέφουν με ένα πολύ ατμοσφαιρικό όσο και εσωστρεφές και εύθραυστο τραγούδι. Η Space Rock μπάντα μας σερβίρει ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι, το οποίο έχει κυκλοφορήσει παγκοσμίως από την FM records και φιλοξενείται σε όλες τις μεγάλες μουσικές πλατφόρμες σαν single.

Όπως λέει και η “ψυχή” των Astrodot, Tommie Bouzianis, “Σε βαθιά και ιδιαίτερη σχέση με το Σύμπαν, οι Astrodot παραβιάζουν κάθε υπάρχουσα συχνότητα, κρύβονται στον δακτύλιο του Κρόνου και όσο υπάρχουν…θα ηχούν!”. Τους το ευχόμαστε ολόψυχα!

ASTRODOT – Smiles with Tears (Official VideoClip) – YouTube

LINE UP:

Tommie Bouzianis: Guitar & Vocals

Billy Knight: Piano & Keyboards

George Matt: Bass

Chris Toumanidis: Drums

Recorded at 1X Avenue Studios

George Lazarou: Programmin’, Mixin’& Masterin’

Directed by Tommie, Billy and George

Composed & produced by Tommie Bouzianis

Lyrics: Stevi Kouvari-Bouziani

Αγγελική Μπάτσου

Αγγελική Μπάτσου

Γεννήθηκα πριν αρκετά καλοκαίρια (κι άλλους τόσους χειμώνες)στην Αθήνα. Είχα την τιμή να μεγαλώσω στους Αγ.Αναργύρους,όπου έζησα τα ομορφότερα παιδικάχρόνια σε μια τεράστια αυλή,παρέα με τα γατιά μου και δυο ζευγάρια παππούδες και γιαγιάδες που πάντα θα υπεραγαπώ.Έπειτα ήρθε η Γαλλική Φιλολογία,επιπλέον σπουδές σε γλώσσα και μετάφραση και η οικογένεια. Δεν σταμάτησα όμως ποτέ να είμαι παιδί της ποίησης,της λογοτεχνίας,της ζωγραφικής και της μουσικής και το όνειρό μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου,ήταν να ταξιδέψω σ’όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στο Θιβέτ!
Σ’όλο τον κόσμο τελικά δεν μπόρεσα να πάω...κατόρθωσα όμως να φανταστώ και να χαράξω τα ίχνη αυτού μέσα από ταμονοπάτια της ποίησης,της λογοτεχνίας και της φαντασίας. Αγαπημένος μου συγγραφέας ο Έντγκαρ Άλλαν Πόε,αγαπημένος ποιητής ο Ουϊλιαμ Μπλέϊκ,ο Μπωντλαίρ και ο Απολιναίρ, αγαπημένος ζωγράφος ο Βαν Γκογκ και ο Γκουστάβ Κλιμπ.
Αγγελική Μπάτσου