Μια ξεχωριστή βραδιά περίμενε όσους παραβρέθηκαν στο Upstage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου στις 3 Νοεμβρίου. Η ζεστή ατμόσφαιρα του χώρου σε συνδυασμό με την αισθαντική φωνή και τα εμπνευσμένα τραγούδια του ανερχόμενου και ταλαντούχου ερμηνευτή Δημήτρη Βοζαΐτη έστεψαν με απόλυτη επιτυχία την εμφάνιση του νεαρού καλλιτέχνη, που στην κυριολεξία “δεν έπεφτε καρφίτσα”!

Ο Δημήτρης Βοζαΐτης ταξίδεψε για μία ακόμη φορά το κοινό του, με όχημα τα τραγούδια του, που έχουν αρχίσει να παίρνουν την θέση τους στις προτιμήσεις όσων έχουν την τύχη να διασταυρωθούν μαζί τους. Έχοντας πολύ κέφι, ενέργεια και αγάπη γι΄ αυτό που κάνει και πλαισιωμένος από ικανότατους μουσικούς κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου στον κατάμεστο χώρο του Gialino Upstage μέχρι το τελευταίο λεπτό.

1-23798901_555902821420413_1950295775_o

Ερμήνευσε δικά του μοναδικά τραγούδια σε στίχους του χαρισματικού Στράτου Αλημπατέ, αλλά και διασκευές άλλων καταξιωμένων συναδέλφων του, προσδίδοντάς τους την δική του μελωδική πινελιά. Κατάφερε έτσι να κερδίσει την προσοχή των παρευρισκομένων και απέδειξε για άλλη μια φορά, πως η καλή μουσική ξέρει να χαράζει την δική της πορεία στη συνείδηση του κόσμου.

Εμείς του ευχόμαστε να μας εμπνέει με την μουσική του και να μας χαρίζει τόσο μοναδικές και μελωδικές στιγμές που θα μένουν αναλλοίωτες στις αναμνήσεις μας.

2-23770107_555902781420417_1324148977_o

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Βοζαΐτη

Γεννήθηκε στις  2 Φεβρουαρίου 1986 στη Ζάκυνθο. Από μικρή ηλικία παρακολούθησε μαθήματα θεωρίας της μουσικής στο Ωδείο Ζακύνθου και τραγούδησε στη χορωδία μαθητικών εκδηλώσεων. Έχει συμμετάσχει σε αφιερώματα με μελοποίηση στίχων των δύο μεγάλων ποιητών του νησιού Διονύσιο Σολωμό και Ανδρέα Κάλβο σε μελοποίηση Μάνου Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη. Το 2003 ανέβηκε στην Αθήνα για σπουδές και παράλληλα ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής με τον καθηγητή Κωνσταντίνο Χατζή και συμμετάσχει στην ομάδα Χρώμα, παρουσιάζοντας μια σειρά παραστάσεων στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Μέχρι τώρα έχει κάνει δεκάδες επιτυχημένες εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές (όπως, Χίλιες και δύο νύχτες, Hollywood Stage, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Το Μπαράκι της Διδότου κ.α.), καθώς και συμμετείχε σε μία μουσικοθεατρική παράσταση “Έλα σε μένα” στο θέατρο Andaman, συνεχίζοντας έτσι την επιτυχημένη και ανοδική πορεία του στη μουσική.

Στράτος Αλημπατές, Νίκος Γινάργυρος, Δημήτρης Βοζαίτης

Στράτος Αλημπατές, Νίκος Γινάργυρος, Δημήτρης Βοζαίτης