Γράφει η Κατερίνα Μπουκάλα

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου βρεθήκαμε στην πρεμιέρα της παράστασης «Το μετά»,  ένα ψυχολογικό δράμα των Γιάννη Διακονικόλα και Ειρήνης Κυδωνάκη, σε σκηνοθεσία του Μάνου Αντωνίου, στο Life n’ Art Theater.

Αφορμή για όσα μέλει να συμβούν, ο θάνατος ενός δεκαεπτάχρονου κοριτσιού σε τροχαίο ατύχημα. Η μικρή Αλίκη λίγη ώρα μετά το θάνατό της συναντά έναν κύριο που της συστήνεται ως «Θεός», ζητώντας του για τελευταία φορά να δει την οικογένειά της, έστω κι αν είναι άυλη. Η ίδια όμως έρχεται αντιμέτωπη με μια πραγματικότητα που μάλλον απίστευτη μοιάζει. Ένοχα μυστικά αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο κι εκείνη βρίσκεται απελπισμένη να μετρά τις ώρες μέχρι να φύγει για πάντα. Πόσα πολλά μπορείς να μάθεις σε 48 ώρες και πόσα μπορείς να αντέξεις; Μια φαινομενικά ευτυχισμένη κι αγαπημένη οικογένεια μπορεί μέσα σε μια στιγμή να χαθεί και αν αποδειχτεί το μεγαλύτερο ψέμα.

Παράξενα πλάσματα οι άνθρωποι, δεν είναι πάντα αυτό που δείχνουν, ακόμη κι αν είναι ο πιο στενός συγγενείς μας. Ζήλια, έρωτας, μίσος, φιλία, συναισθήματα που συνεχώς μπλέκονται.

Έξι νέοι ηθοποιοί συναντιούνται επί σκηνής με τον έμπειρο Ηλία Πετροπουλέα.

«Το μετά». Τι θα συμβεί  λοιπόν μετά;

 


Αναλυτικές πληροφορίες από τον Οδηγό Θεάτρου

Το Μετά
Ψυχολογικό δράμα
σε σκηνοθεσία Μάνου Αντωνίου

Life n’ Art Theater

Κατερίνα Μπουκάλα

Κατερίνα Μπουκάλα

Ονομάζομαι Κατερίνα Μπουκάλα (ψευδώνυμο Kate Hilverost), είμαι τελειόφοιτη Θεατρολογίας. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου. Παράλληλα με τις σπουδές παρακολούθησατο εργαστήρι Σκηνογραφίας- Ενδυματολογίας, Laboratory of Scenography (LSA), της Μαρίας Χανιωτάκη και συμμετείχα στην Έκθεση Αποφοίτων στο Φουαγιέ του Θεάτρου του Νέου Κόσμου στις 14/06/2012. Επιπρόσθετα έχω συνεργαστεί με το Θέατρο του Νέου Κόσμου ως Βοηθός Παραγωγής το 2012.Ασχολούμαι ενεργά με τη θεατρική συγγραφή. Το πρώτο μου θεατρικό έργο παρουσιάστηκε στο 1ο Φεστιβάλ Θεάτρου Βαλίτσας στο θέατρο Προσκήνιο στις 9-10-11 Οκτώβρη 2015, με τον τίτλο «’Όσα ποτέ δεν είπα».
Κατερίνα Μπουκάλα