Γράφει η Κατερίνα Μπουκάλα

Παρακολουθήσαμε την θεατρική παράσταση “Mind the gap…between your mind and your heart”, μια σαρκαστική κωμωδία, όπου παίζουν, γράφουν και σκηνοθετούν οι Μαριλένα Ράδου, Αθηνά Κουτσιανούλη, Ευγενία Παπαγεωργίου. Η παράσταση παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στο Bar Theatre Candelier στην Πλάκα.

Κάθε γυναικεία συζήτηση καταλήγει στο θέμα «άντρες». Τι έκαναν σήμερα το πρωί, γιατί τσακώθηκαν με το σύντροφό τους, γιατί χώρισαν, γιατί δεν έχει πάρει ακόμα τηλέφωνο. Και κάπως έτσι η μια προσπαθεί όχι πάντα επιτυχημένα να παρηγορήσει την άλλη. Η παράσταση “Mind the gap” χωρισμένη σε εφτά ενότητες προβάλει με άκρως χιουμοριστικό τρόπο τις σχέσεις μεταξύ φύλων και φίλων.

Οι γυναίκες προσπαθούν μέσα από τις σχέσεις τους να καλύψουν τα κενά τους. Κάνουν πράγματα που πιστεύουν ότι τις ευχαριστούν και θα τις βοηθήσουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα και τις ανασφάλειές τους, μάταια όμως, το πρόβλημα παραμένει πρόβλημα. Ενώ δημιουργούν έναν κόσμο χωρίς άντρες, δε τα καταφέρνουν, έχουν αυτή την εμμονή του γάμου, της συναισθηματικής αποκατάστασης και της πίεσης που ασκεί κυρίως το οικείο τους περιβάλλον, αλλά και ο ίδιος τους ο εαυτός.

Πως θα μπορέσει να καλύψει το κενό μεταξύ καρδίας και μυαλού; Μπορεί μόνη της ή τελικά χρειάζεται έναν άντρα;

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία, παρουσιάζεται σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο. Μια ευχάριστη απόδραση για να πιεις το ποτό σου, να γελάσεις, να χαλαρώσεις και να ξεχαστείς ΑΛΛΑ και να προβληματιστείς αν είσαι γυναίκα για το τι θα γίνει επιτέλους με τη δική σου ζωή. Πότε επιτέλους θα αποκατασταθείς; Μπορείς να ζήσεις χωρίς άντρες; Τι συμβαίνει με το κενό που έχεις εσύ στο μυαλό και την καρδιά σου;

 


Αναλυτικές πληροφορίες από τον Οδηγό Θεάτρου

Τίτλος Mind the Gap…Between your mind and your heart
Κωμωδία
σε σκηνοθεσία Μαριλένα Ράδου, Αθηνά Κουτσιανούλη,Ευγενία Παπαγεωργίου

Candelier Bar Theater

Κατερίνα Μπουκάλα

Κατερίνα Μπουκάλα

Ονομάζομαι Κατερίνα Μπουκάλα (ψευδώνυμο Kate Hilverost), είμαι τελειόφοιτη Θεατρολογίας. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου. Παράλληλα με τις σπουδές παρακολούθησατο εργαστήρι Σκηνογραφίας- Ενδυματολογίας, Laboratory of Scenography (LSA), της Μαρίας Χανιωτάκη και συμμετείχα στην Έκθεση Αποφοίτων στο Φουαγιέ του Θεάτρου του Νέου Κόσμου στις 14/06/2012. Επιπρόσθετα έχω συνεργαστεί με το Θέατρο του Νέου Κόσμου ως Βοηθός Παραγωγής το 2012.Ασχολούμαι ενεργά με τη θεατρική συγγραφή. Το πρώτο μου θεατρικό έργο παρουσιάστηκε στο 1ο Φεστιβάλ Θεάτρου Βαλίτσας στο θέατρο Προσκήνιο στις 9-10-11 Οκτώβρη 2015, με τον τίτλο «’Όσα ποτέ δεν είπα».
Κατερίνα Μπουκάλα