Ο ξεχωριστός, ταλαντούχος, νεαρός τραγουδιστής Αλέξανδρος Αγγελούσης, ο οποίος έχει κλέψει τις καρδιές όλων μας, κυκλοφόρησε στις 3 Ιουνίου, το νέο hit του καλοκαιριού με τίτλο “Μαζί ή χώρια”, σε μουσική του ίδιου, στίχους της ταλαντούχας Αρτέμιδος Μουρέττου και ενορχήστρωση του επί χρόνια συνεργάτη του Άκη Μέλη.

Το νέο αυτό κομμάτι κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρία Spark Records και αποτελεί τον προπομπό μιας συνεργασίας μεταξύ ερμηνευτή και δισκογραφικής η οποία υπόσχεται νέα τραγούδια και μια μελλοντική πορεία που προβλέπεται συναρπαστική!

Με ένα άκρως ανεβαστικό, άκρως καλοκαιρινό κομμάτι ο αγαπημένος μας συνθέτης και κτηνίατρος, έπειτα από το ξεχωριστό και θεατρικό του “Ρίσκο”, υποδέχεται μαζί μας με το νέο αυτό ελαφρολαϊκό κομμάτι, μια νέα εποχή στα καλλιτεχνικά χρονικά. Με κατακόρυφες προβολές σε όλα τα social media, το ήδη σιγοτραγουδιέται από όλους εμάς!

Πάντα μαζί σου Αλέξανδρε! Καλοτάξιδο και πάντα με ανάλογες επιτυχίες!

Το νέο κομμάτι του Αλέξανδρου στο διαδίκτυο:

https://www.youtube.com/watch?v=pvAP9r0vrZ4&fbclid=IwAR1wmu7YlHBYqWexD6LHOLLPXJvfPO4oeRRGQnzKlHaTpzu4SbqKCiPZbnw

Αγγελική Μπάτσου

Αγγελική Μπάτσου

Γεννήθηκα πριν αρκετά καλοκαίρια (κι άλλους τόσους χειμώνες)στην Αθήνα. Είχα την τιμή να μεγαλώσω στους Αγ.Αναργύρους,όπου έζησα τα ομορφότερα παιδικάχρόνια σε μια τεράστια αυλή,παρέα με τα γατιά μου και δυο ζευγάρια παππούδες και γιαγιάδες που πάντα θα υπεραγαπώ.Έπειτα ήρθε η Γαλλική Φιλολογία,επιπλέον σπουδές σε γλώσσα και μετάφραση και η οικογένεια. Δεν σταμάτησα όμως ποτέ να είμαι παιδί της ποίησης,της λογοτεχνίας,της ζωγραφικής και της μουσικής και το όνειρό μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου,ήταν να ταξιδέψω σ’όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στο Θιβέτ!
Σ’όλο τον κόσμο τελικά δεν μπόρεσα να πάω...κατόρθωσα όμως να φανταστώ και να χαράξω τα ίχνη αυτού μέσα από ταμονοπάτια της ποίησης,της λογοτεχνίας και της φαντασίας. Αγαπημένος μου συγγραφέας ο Έντγκαρ Άλλαν Πόε,αγαπημένος ποιητής ο Ουϊλιαμ Μπλέϊκ,ο Μπωντλαίρ και ο Απολιναίρ, αγαπημένος ζωγράφος ο Βαν Γκογκ και ο Γκουστάβ Κλιμπ.
Αγγελική Μπάτσου