Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και ταυτόχρονα πιο αισιόδοξο από το να γνωρίζει κανείς νεαρούς καλλιτέχνες που μπορούν να συνδυάζουν πολλές ιδιότητες μαζί και δημιουργούν πάντοτε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Μια τέτοια περίπτωση, αποτελεί και ο Αλέξανδρος Αγγελούσης.

Ο αγαπημένος γιατρός των ζώων, είναι ταυτόχρονα και αγαπημένος συνθέτης και ερμηνευτής, έχοντας καταφέρει να παντρέψει τις δύο αυτές ιδιότητες με τον πιο ωραίο τρόπο! Ήδη γνωστός για τα μουσικά live shows του τα οποία ξεσηκώνουν όλους τους θαμώνες, και έπειτα από το τραγούδι “Συναισθήματα”, επιστρέφει με το νέο του κομμάτι που φέρει τον τίτλο του “Ρίσκου”.

αγγε5

Έχοντας αναλάβει  τη μουσική, ερμηνεία και στίχους, και έχοντας αναθέσει την ενορχήστρωση στον μουσικοσυνθέτη Άκη Μελή, έχει ήδη κατορθώσει με το κομμάτι αυτό να ξεχωρίσει στη σύγχρονη ελληνική σκηνή. Το “Ρίσκο” είναι μια δυναμική μπαλάντα, με ξεχωριστά λόγια και νοήματα, γεννημένη για να μένει στον νου από το πρώτο κιόλας άκουσμα. Έχοντας την τιμητική της, ντύνει την θεατρική παράσταση “Οι Χορτοφάγοι”, του Βασίλη Θεοδώρου που παίζεται κάθε Τετάρτη στο θέατρο Μπέλλος. Και αν κάποιος θέλει να έχει μια οπτική εικόνα, αρκεί να μπει στην ιστοσελίδα youtube, για να δει το επίσημο video clip.

https://www.youtube.com/watch?v=df5G_DxlSJU&fbclid=IwAR2GdqQevFGdrKvpuLjQrPdAXnNjtS3NKv3qocI61CM4v-zXyjDIO8WYpMQ

Κάθε ρίσκο, εμπεριέχει ως ιδέα και τον κίνδυνο. Ο μόνος κίνδυνος του “Ρίσκου” του Αλέξανδρου Αγγελούση, είναι να ρισκάρετε την καρδιά σας και να αγαπήσετε επικίνδυνα το συγκεκριμένο κομμάτι! Εν αναμονή νέων του δημιουργιών, ευχόμαστε στον νέο αυτό καλλιτέχνη καλή συνέχεια  και πάντα να είναι γεμάτος δημιουργικότητα και αισιοδοξία!

13217286_10206814622143589_5615656297984430912_o
  

Αγγελική Μπάτσου

Αγγελική Μπάτσου

Γεννήθηκα πριν αρκετά καλοκαίρια (κι άλλους τόσους χειμώνες)στην Αθήνα. Είχα την τιμή να μεγαλώσω στους Αγ.Αναργύρους,όπου έζησα τα ομορφότερα παιδικάχρόνια σε μια τεράστια αυλή,παρέα με τα γατιά μου και δυο ζευγάρια παππούδες και γιαγιάδες που πάντα θα υπεραγαπώ.Έπειτα ήρθε η Γαλλική Φιλολογία,επιπλέον σπουδές σε γλώσσα και μετάφραση και η οικογένεια. Δεν σταμάτησα όμως ποτέ να είμαι παιδί της ποίησης,της λογοτεχνίας,της ζωγραφικής και της μουσικής και το όνειρό μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου,ήταν να ταξιδέψω σ’όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στο Θιβέτ!
Σ’όλο τον κόσμο τελικά δεν μπόρεσα να πάω...κατόρθωσα όμως να φανταστώ και να χαράξω τα ίχνη αυτού μέσα από ταμονοπάτια της ποίησης,της λογοτεχνίας και της φαντασίας. Αγαπημένος μου συγγραφέας ο Έντγκαρ Άλλαν Πόε,αγαπημένος ποιητής ο Ουϊλιαμ Μπλέϊκ,ο Μπωντλαίρ και ο Απολιναίρ, αγαπημένος ζωγράφος ο Βαν Γκογκ και ο Γκουστάβ Κλιμπ.
Αγγελική Μπάτσου